Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Airbaglar emniyet kemerine bağlı mı değil mi bilmiyorum ama kemerlerde gerdirici mevcut.o zaman airbaglar emniyet kemere bağlı değil gerdirici yok yani ama siz her halükarda emniyet kemerini takın takmayanları uyarın.. saygılar...
Benim arabada ön koltukların yanlarında, iç kısımlara bakan yerlerde, üzeri sarı etiketli ince tüpler mevcut.abi gerdirici varsa kemer takılı olmadan airbag açılmaz tam emin değilim ancak gerdirici olduğunu anlamak için koltuğun altında sacdan bi fanus tüp var içinde bi kaç gaz bileşimi var o tüp varsa ufak ince bişi gerdirici vardır ve airbaglar kemere bağlıdır ...
Benim arabada ön koltukların yanlarında, iç kısımlara bakan yerlerde, üzeri sarı etiketli ince tüpler mevcut.
Şimdiye kadar lazım olmadı, inşallah bundan sonra da lazım olmaz. Benim duyduğum başka bir şey de, Opellerin ön koltuklarında ağırlık sensörü olduğu yolunda. Bu sensörler ön koltuğun boş olup olmadığını/yeterli ağırlığın mevcut olup olmadığını (küçük çocuk ölümlerini önlemek için) algılayarak ona göre airbagleri devreye sokuyormuş.Gerdirici sisteminin tüpleri olabilir o zaman sizin araçta da gerdiricili sistem mevcut tahminim... sizin aracınızda eğer gerdirici kesin olarak varsa kemer takılı olmadan kaza anında airbaglar açılmaz diye tahmin ediyorum...