emniyet gergi sistemi arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xcopy35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xcopy35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arıza lambam yanıyordu servise gittim bilgisayarda sürücü tarafı airbag ve emniyet gergi sistemi arızası göründü bilgisayrda sildirmeye calıstım olmadı koltugun altındaki jakları kontrol ettiler yine olmadı ve lambayı söndüremedi bana dedikleri emniyet kemerini degistirirsek söner dediler 400-500 civarı masraf ne yapmalıyım ya yine sönmezse garanti veremiyorlar bu sistem ne işe yarıyor degiştirmesem arıza lambası yanar vaziyette kullansam bir sakıncası varmı

koltugun altındaki soketi yerinden cıkartıp hafif pense ile sıkıştırıp soketi geri taksınlar yada soketi iptal edip kabloları direk yapsınlar digcem ama yetkili servis ise yapmaz direk deiştirmeye girer parcayı dediklerim olursa tech 2 ile arızayı sillerler ve airbag lanbası da söner

bu vazyet kullanırsanız allah göstermesin kaza yaptıgınızda hava yastıkları acılmıyor bilginiz olsun

bnm emniyet kemeri gergileri de durduk yere patlamıştı park halindeyken ... ödüm kopmuştu ... arınanın çözülmesi dileğiyle..

gold master senin sölediigini yapacaktım ama airbeg için geçerli imiş o bendeki emniyet gergi ile alakalı yani koltuk altında yapacak bir sey yok hem oraları elden geçirttim elektirikçiye servisten hariç

airbaglar açılmaz ustanında dediği gibi bnce bi şekilde hallet.

abi ne demek sönmezse kabul etmezler.

bence yaptır güvenlik zincirinin bir parçası olduğu için airbag leri devredışı bırakabilirler bu arada eğer onlar açıldıysa emniyet kemerinin dışa bakan yan kısmından sarı renkli küçük plastik bir paça çıkıyo üstünde de ünlem işareti var eğer be sarı parça çıkmadıysa muhtemelen bi temassızlık vardır(bu benim kendi görüşüm)

Geri