Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben değiştiriyorum emme manifoldunu bide şu beyinden sonra takılan box dan alıcam tahmini 10- 12 beygir artar gibi ama tork um çok iyi torkla birleşince yi olacağını düşünüyorum...
ben tuning işiyle uğraşmıyorum ama 13 yıldır biçok araba dergisini takip ederim.profosyonel kişilerin paylaşımlarını okurum.hiçbirinde chip+manifoldla %33 artış sağlanmaz(turbo hariç).remservis(istanbulda) sitesine e-maille ulaşıp bilgi alabilirsiniz.ha gerçekten böyle bişey varsa 1.6 lık astramız olsun gsi.herkes herşeyi vaadeder ama kaçı doğru çıkar bilinmez
bikaç topik altta vauxhall in verdiği değerler chipin kazandırdıklarını vermiyor mu?1.6 ecotecler için 6 hp diyo ve yine sen açmışsın başlığı.bu durumda kendinle çelişiyosun.manifol tek başına 32_6 26 hp mi kazandırıyo anlamdım
ben tuning işiyle uğraşmıyorum ama 13 yıldır biçok araba dergisini takip ederim.profosyonel kişilerin paylaşımlarını okurum.hiçbirinde chip+manifoldla %33 artış sağlanmaz(turbo hariç).remservis(istanbulda) sitesine e-maille ulaşıp bilgi alabilirsiniz.ha gerçekten böyle bişey varsa 1.6 lık astramız olsun gsi.herkes herşeyi vaadeder ama kaçı doğru çıkar bilinmez
bikaç topik altta vauxhall in verdiği değerler chipin kazandırdıklarını vermiyor mu?1.6 ecotecler için 6 hp diyo ve yine sen açmışsın başlığı.bu durumda kendinle çelişiyosun.manifol tek başına 32_6 26 hp mi kazandırıyo anlamdım
yukarıda da yazdığım gibi, bu verilerii ben deneyipte vermedim, hepsinin altında alıntı olduğu ve alıntı yapılan sitenin adı geçiyo burda çelişki yok dene ve gör
olmayacak şeyin neyini tartışayım.siz değil o zaman adamlar çelişiyor kendileriyle.kendi verdikleri değerler abartı iken vauxhallopelin verdiği değerler (6-7 hp) reel değerler.sonuçta fizik var,reel olarak 32 hp imkansız.yoksa hepimiz yaptıralım bu uygulamayı gitsin.
olmayacak şeyin neyini tartışayım.siz değil o zaman adamlar çelişiyor kendileriyle.kendi verdikleri değerler abartı iken vauxhallopelin verdiği değerler (6-7 hp) reel değerler.sonuçta fizik var,reel olarak 32 hp imkansız.yoksa hepimiz yaptıralım bu uygulamayı gitsin.
Evet onda Dbilas dereceli+chip+emme manifoldu ve headers(ve motorda birkaç ufak revizyon ve birkaç parça daha) var.125Hp'lik Corsa C GSI şu an 160Hp civarlarında...