Emin olamadığım bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aSreG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
LPG li araçlarda Yakıt Pompası çalışmalı mı ?
LPG nin sistemine göre bu bi sorun yaratırmı?

LPG li araçlarda Yakıt Pompası çalışmalı mı ?
LPG nin sistemine göre bu bi sorun yaratırmı?

İlk çalışma benzinle olduğu için yakıt pompası gerekli...Sorun yaratsa yapmazlardı...:)

Benzin pompasımı bozuk?

Bozukmu bilmiyorum. Araç LPG'ye girdikten sonra devreden çıkıyormu çıkmıyormu emin değilim. Hala çalışıyor gibi görünüyor ama çalışması bi sorunmu değil mi onu öğrenmek istiyorum

normal montajlarda lpg sistemi takıldıktan sonra da benzin pompası çalışmaya devam eder. benzini çeker ve geri dönüşten geri depoya gelir. yalnız montaj sonrası biz şunu söylerdik araçta çeyrek depo benzinin altında düşmesin nedeni benzin pompası çalıştığı için ısınıyor. bu ısıyı düşürmek içinden geçen benzin ile yapıyor. benzin az olunca soğutma işlemi olmuyor ve benzin pompasını bozuyor.

yok benim benzin pompam çalışmasın dersen küçük bir kesici mevcut takılıyor. yalnız takılan cihaz dandik olursa geçişlerde tekleme veya stop etme gibi sorunlar olabilir.

bana sorarsanız çalışsın pompa sıkıntı yok sadece çeyrek depo altına düşmesin benzin.

Tam Aradığım cevaptı teşekkür ederim:)

Çalışması her zaman avantaj.Her zaman da deponuzda arkadaşımızın verdiği bilgilerdeki gibi çeyrek depodan fazla benzin olsun.Hem sürekli benzin otomatiği arıza yapmaz hemde lpg ffiyatları artığı için yolda kalma riskine falan karşı iyi olur :)

burayı bir oku istersen

normal montajlarda lpg sistemi takıldıktan sonra da benzin pompası çalışmaya devam eder. benzini çeker ve geri dönüşten geri depoya gelir. yalnız montaj sonrası biz şunu söylerdik araçta çeyrek depo benzinin altında düşmesin nedeni benzin pompası çalıştığı için ısınıyor. bu ısıyı düşürmek içinden geçen benzin ile yapıyor. benzin az olunca soğutma işlemi olmuyor ve benzin pompasını bozuyor.

yok benim benzin pompam çalışmasın dersen küçük bir kesici mevcut takılıyor. yalnız takılan cihaz dandik olursa geçişlerde tekleme veya stop etme gibi sorunlar olabilir.

bana sorarsanız çalışsın pompa sıkıntı yok sadece çeyrek depo altına düşmesin benzin.
http://www.otosens.com/index.php?islem=urun&ID=30

bu susturucu röleleri taktığımızda yolda giderken gaz bitti ve benzine geçmek gerekti o zaman nasıl oluyor? Stop'mu ediyor araç? Bazen yolda giderken gazı kapatıp benzine geçirmem gerekiyor o zmanlardada benzin pompası yeniden çalışacakmı?

Geri