Elveda vectra hosgeldin zafira

Ferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar islerimin yogunlugu nedeniyle fazla nete giremiyorum ondan taniyanlar azdir beni .Sali gününe kadar vectra b sahibiydim sali günü 2001 model ZAFIRA Elegance 1,8 16 v otomatik vites aldim renk siyah km 141 bin arac cok temiz .vectra ön cam kirilmisti servis bakimi falan lazimdi 1200 euro ya sattim 4000 euro ya zafira yi aldim valla iki gündür söyledigim tek sey iyiki almisim .Bastan arac büyük falan geldi gözüme kullandikca alismaya basladim icim isindi yakinda fotolari yüklücem .

grnt0683.jpg
grnt0682.jpg
grnt0680s.jpg
grnt0679.jpg

Son düzenleme:
1200 euro ya vectra he :d çok ii yaa

fiyatlara bak:D:d

usta şakamı bu yawww 1200 degıldır o yanlıs var bu ıste bence.... 2500tl ye vectra bız burda o paraya bakımını yaptırrız ancak arabanın...

usta şakamı bu yawww 1200 degıldır o yanlıs var bu ıste bence.... 2500tl ye vectra bız burda o paraya bakımını yaptırrız ancak arabanın...

Bence de :) aslında bakım yaptırmayalım.Yaza kadar biriktirelim bakım masflarını araba gittiği yere kadar gitsin.Yazın gelen eşe dosta 2000 euro yollasak gelirken bizim araçların temizinden bulup gelirler türkiyeye. Bizde herşeyini değiştirir geri yollarız :D olmadı burda bir sanayicinin dükkanına çarpar pert gösteririz yurtdışından gelen araçları :D

kazasız belasız,iyi günlerde kullan.hayırlı olsun...

Bence de :) aslında bakım yaptırmayalım.Yaza kadar biriktirelim bakım masflarını araba gittiği yere kadar gitsin.Yazın gelen eşe dosta 2000 euro yollasak gelirken bizim araçların temizinden bulup gelirler türkiyeye. Bizde herşeyini değiştirir geri yollarız :D olmadı burda bir sanayicinin dükkanına çarpar pert gösteririz yurtdışından gelen araçları :D

valla keske öyle olsa varya ben her sene birine hediye getiririm bitane :D

1200 euro yaaa...hayırlı olsun, fiyatlara bak :S

1200 euroya eski b vectrasini satti yanlis anlasilmasin zafiyide 4000 e aldi ..
hayirli olsun Ferdi kazasiz belasiz kullan..

hayırlı olsunn !

Geri