Elveda Arkadaslarım..Dostlarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yolun açık olsun ne diyelim kararını vermişsin....
:( :( :( :good:

Ne oluyor anlamıyorum!Birileri üyelik iptali istiyor,sebep sormayın diyor.Şimdi yine bi kardeşimiz ayrılmak istiyor...Vardır illa ki sebebi,ama biz bilmiyoruz.

ozgsi ben Mahoniye katılıyorum sorun varsa çözelim ama bu şekilde aniden bu kararı vermen bizi üzdü...Umarım pişman olacağın birşey yapmıyosundur...

ne oluya ya eğer birileri bişey dediyse umursama çünkü herkesle iyi anlaşamazsın sende bizimle sevdiğin insanlarla paylaş olmadık birşey için ayrılıyosan birinin lafından falan bence ayrılma

yolun açık olsun pire için yorgan yakılmazzzz.

Oğuzhan ne oldu ya? Canını sıkan ne? Anlatmak istersen MSN de olurum.

Şahsen ben böyle vedaya güle ,güle demiyorum.
Kırcı bir olay yaşandıysa çözümüde yine bu aile içersinde olmalı . Yok bunun dışında özel konu ise o zaman söylenecek bir şey yok. Eğer böylede değilse fikrinizi değiştirmenizi ve davamınızı temenni ederim.

:good: :good:
şurda kaç kişiyiz oguz bibrimizi birey olarak tanıyan bu olay karşısında şaşırdım bende zaman zaman tartışmalarda kırıldım ama bu pes etmek yada çekip gitmekle halledilmiyor malesef burda oto fan külüpten çok bi dostluk sitesindeyiz gibi temennim senide askere gidene kadar burda görmek

sana ne güle güle nede başarılar diyorum burda kalıp konulara iştirak etmeni ve varsa bi konu paylaşmanı istiyorum :confused:

Site içerisinde bulunan üye yada üyeler ile ilgili problemlerinizi lütfen site geneline mâl etmeyelim...Eğer foruma girmemekte karalı iseniz yönetime özel mesaj yolu ile ulaşarak üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz.

Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri