15 Eyl 2008 #61 ELM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 korayhayirli' Alıntı: hastaneyibirnbirine katmış burdakinden çok eğlenmiş, biz de üzülüyoruz peeehh.. Genişletmek için tıkla ... Öyle deme 2 gün kendimde değildim son 3 gün güzeldi Aykal ın gelmesiyle başladı herşeyyhalaa aklıma geldikçee ne günahım vardı benimmmm Övgüüüüüü canım benimm..öp yerimee
korayhayirli' Alıntı: hastaneyibirnbirine katmış burdakinden çok eğlenmiş, biz de üzülüyoruz peeehh.. Genişletmek için tıkla ... Öyle deme 2 gün kendimde değildim son 3 gün güzeldi Aykal ın gelmesiyle başladı herşeyyhalaa aklıma geldikçee ne günahım vardı benimmmm Övgüüüüüü canım benimm..öp yerimee
15 Eyl 2008 #62 A aykal Bilgi Girilmemiş Cıx cıx cıx ben naptım ki aa İftira iftiraa hatice iyiysen artık benle bir tur atarsın dime sonra geri kötü olursan karışmam hehehe
Cıx cıx cıx ben naptım ki aa İftira iftiraa hatice iyiysen artık benle bir tur atarsın dime sonra geri kötü olursan karışmam hehehe
15 Eyl 2008 #63 ELM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Aykal zaten gelicem yinee..bu sefer övgü sen ben birdee anladın senO varken yanımda hiç bişi olmaz bana
Aykal zaten gelicem yinee..bu sefer övgü sen ben birdee anladın senO varken yanımda hiç bişi olmaz bana
15 Eyl 2008 #64 M marslan78 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2007 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Geçmiş olsun.
15 Eyl 2008 #65 A aykal Bilgi Girilmemiş ELM' Alıntı: Aykal zaten gelicem yinee..bu sefer övgü sen ben birdee anladın senO varken yanımda hiç bişi olmaz bana Genişletmek için tıkla ... Airbag olacak bana diorsun yanee Yazık onada ya acı biraz
ELM' Alıntı: Aykal zaten gelicem yinee..bu sefer övgü sen ben birdee anladın senO varken yanımda hiç bişi olmaz bana Genişletmek için tıkla ... Airbag olacak bana diorsun yanee Yazık onada ya acı biraz
15 Eyl 2008 #66 K korayhayirli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2008 Mesajlar 2,324 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 ELM' Alıntı: Öyle deme 2 gün kendimde değildim son 3 gün güzeldi Aykal ın gelmesiyle başladı herşeyyhalaa aklıma geldikçee ne günahım vardı benimmmm Övgüüüüüü canım benimm..öp yerimee Genişletmek için tıkla ... sen kendine geldikten sonra da hastanedekiler bitkisel hayata gitmiştir eminim ki muahhah
ELM' Alıntı: Öyle deme 2 gün kendimde değildim son 3 gün güzeldi Aykal ın gelmesiyle başladı herşeyyhalaa aklıma geldikçee ne günahım vardı benimmmm Övgüüüüüü canım benimm..öp yerimee Genişletmek için tıkla ... sen kendine geldikten sonra da hastanedekiler bitkisel hayata gitmiştir eminim ki muahhah
15 Eyl 2008 #67 ELM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yarın kontrolüm var gidip bakıcam eskisi gibilermi diye
15 Eyl 2008 #68 K korayhayirli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2008 Mesajlar 2,324 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 ELM' Alıntı: Yarın kontrolüm var gidip bakıcam eskisi gibilermi diye Genişletmek için tıkla ... kim kimi kontrol edicek o meçhul işte
ELM' Alıntı: Yarın kontrolüm var gidip bakıcam eskisi gibilermi diye Genişletmek için tıkla ... kim kimi kontrol edicek o meçhul işte