Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi yada kötü seviyorum eleştiriyi saç modelim giydilerim araba kullanımım vs. şeylerde kanka söyle olsa daha iyi olur böyle olsa daha güzel olur diyo bende onun samimiyetine güvendiğim için dediklerini yapıyorum iyi de oluyo herkesinde eleştirisini dikkate almıyorum tabiki güvendiğim bi nisan olması lazım sonuçta benim kötülüğüm içinde yapılan bir eleştiri olabilir
Bu olmadı bertone_serhat . Karşındakini istediğin gibi eleştireceksin , kendine gelince aşağılanmayı kabul edeceksin . gerçektende olmadı .İnsan eleştirilerle yanlışını ,eksiğini fazlasını görüp yaşayarak erdeme ulaşır.Bu yanlış saplantından kurtulmanı dilerim.Bunun ötesinde kendini beğnmişlik ,egoislik gelirki bir gün yanlız kalırsın . Bak gördünmü bir konu açtın yine hiç sevmediğin eleştiriye uğradın Bana gelince eleştirinin her tülüsünü Kabülenirim ,Bunu kabüllenirkende ne gerekirse onu yapar karşımdakinede ona göre değer veririm. Çıkan derslerden Bilgi dağarcığımı zenginleştiririm
kurt ibrahim sana kolay gelsin ben yanlızkende mutluyum iyi yada kötü eleştiriye karsıyım kardesim eleştirme daha iyisini biliosan yap ibret olsun ama yapanı eleştirme
kurt ibrahim sana kolay gelsin ben yanlızkende mutluyum iyi yada kötü eleştiriye karsıyım kardesim eleştirme daha iyisini biliosan yap ibret olsun ama yapanı eleştirme