Eleştiriye ne kadar açıksınız?

bertone_serhat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben eleştirilmeye dayanamayanlar familyasındanım beni sev say aşşagıla döv ama asla ELEŞTİRME.! YA siz ?

Eleştiriyi yapan insanın niyetine bağlı,iyi niyetli olmadığını düşünürsem tahammül etmem.

aferin serkan61 katılımcı arkadasım benim

iyi yada kötü seviyorum eleştiriyi saç modelim giydilerim araba kullanımım vs. şeylerde kanka söyle olsa daha iyi olur böyle olsa daha güzel olur diyo bende onun samimiyetine güvendiğim için dediklerini yapıyorum iyi de oluyo herkesinde eleştirisini dikkate almıyorum tabiki güvendiğim bi nisan olması lazım sonuçta benim kötülüğüm içinde yapılan bir eleştiri olabilir

ben eleştirilmeye dayanamayanlar familyasındanım beni sev say aşşagıla döv ama asla ELEŞTİRME.! YA siz ?

Bu olmadı bertone_serhat .
Karşındakini istediğin gibi eleştireceksin , kendine gelince aşağılanmayı kabul edeceksin . gerçektende olmadı .İnsan eleştirilerle yanlışını ,eksiğini fazlasını görüp yaşayarak erdeme ulaşır.Bu yanlış saplantından kurtulmanı dilerim.Bunun ötesinde kendini beğnmişlik ,egoislik gelirki bir gün yanlız kalırsın . Bak gördünmü:confused: bir konu açtın yine hiç sevmediğin eleştiriye uğradın
Bana gelince eleştirinin her tülüsünü Kabülenirim ,Bunu kabüllenirkende ne gerekirse onu yapar karşımdakinede ona göre değer veririm. Çıkan derslerden Bilgi dağarcığımı zenginleştiririm:p ;)

kurt ibrahim sana kolay gelsin ben yanlızkende mutluyum :) iyi yada kötü eleştiriye karsıyım kardesim eleştirme :) daha iyisini biliosan yap ibret olsun ama yapanı eleştirme :)

mantıklı eleştiriye sonuna kadar açığım, mesnetsiz eleştiriyi cahilliğe, bilgisizliğe veriyorum

kurt ibrahim sana kolay gelsin ben yanlızkende mutluyum :) iyi yada kötü eleştiriye karsıyım kardesim eleştirme :) daha iyisini biliosan yap ibret olsun ama yapanı eleştirme :)

Sanada hayatında iyi gülümsemeler olsun.:kop: :kop:

damarıma basasıya kadar sonra siyah perde iner alllaaaa :D

Geri