Arkadaşlar dün akşam üsküdar sahilde akşam üzeri hatunla sahilde yürüyelim dedik, paşa limanı taraflarında aracımı park ettikten sonra (normalde hem park frenini çekere hemde viteste bırakırdım ama bu defa ne hikmetse unutmuşum) araçtan inip hatunla birlikte öndeki arkadaki araç çıkabilirmi diye aracın sağına soluna bakarken araba arkaya doğru hareket etmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım!!! eğim çok az olmasından dolayı hemen aracın arkasına geçip tüm gücümle arkadaki araca 20 cm kala durdurmayı başardım. sonra bu görevi hatuna devredip direksiyona geçtim ve tekrar ileri alıp hem freni çekip hemde arabayı viteste bıraktım. Ama bu başıma gelen 2. olay ve beni sürekli tedirgin etmeye başladı, paranoyak oldum
anlamadığım şey araçtan indiğimde araç sabitti ve park freni tutuyordu çünkü indikten 8-10 saniye sonra hareket etmeye başladı. Buda park freninin boşaldığı hissini uyandırdı bende. sizin başınıza da böle bişey geldimi bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıktı benim. Göz göre göre arkadaki megana bindiriyorduk walll