Elektrikli kumandali dikiz aynasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratguv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratguv

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel astra g classic kasa (BENİM ARACIM 2007 model) 1,4 twinport model araçlarda fabrika çikişi elektrikli dikiz aynalari bulunmamakta...

Acaba sonradan taktiran arkadaşlar var midir?kaça mal ettiniz?

nasıl yani 2007 araçta aynaların içerden kol ayarlamalımı sonradan olmazki o kolun oldu yer ne olacak aynaları ayarlıyan düğme ne olacak ve tesisat sıfırdan çekilecekama bu opel tesisat hazır olabilir mesela arka kapılara iç aydınlatma butonu koymamışlar ama tesisatı hazır ben 20 tl 2 tane buton altım taktım arka kapılar açıldığı zamanda iç aydınlatma yanıyor

Evet tesisat hazir olabilir....içerdeki kumanda düğmesinin olduğu yerde hazir kapak var orada...adamlar düz kapak takmiş sonradan isteğen taktirsin diye ....classiclerde çalmişlar bunlari......servise sordum aynalar haliyle değişecek komple....bi fiyat verdiler dudaklarim uçukladi......

nasıl yani 2007 araçta aynaların içerden kol ayarlamalımı sonradan olmazki o kolun oldu yer ne olacak aynaları ayarlıyan düğme ne olacak ve tesisat sıfırdan çekilecekama bu opel tesisat hazır olabilir mesela arka kapılara iç aydınlatma butonu koymamışlar ama tesisatı hazır ben 20 tl 2 tane buton altım taktım arka kapılar açıldığı zamanda iç aydınlatma yanıyor

serdar bey maalesef motor kaput keçeşi ve karter muhafazasida yok bu modellerde.....sizin araç 1,6 motor sizinkinde varmi?

ben sonradan kaput keçesi ve karter koruma taktırdım hatta cruise control taktırdım hatta camalar kumanda ile kapılar kitlenince otomatik kalkıyor

ama sizinki donanımlı deil anladığım kadarıyla benimki 1,6 2007 model ve spor paket

ben sonradan kaput keçesi ve karter koruma taktırdım hatta cruise control taktırdım hatta camalar kumanda ile kapılar kitlenince otomatik kalkıyor

düşündüklerimi tek tek yaptirmişsiniz....

Keçe ve karter korumasini nerde kaça yaptirdiniz acaba?

Cruise kontrolu nasil nerde kaça yaptirdiniz....sorunlarla karşilaştinizmi....tavsiye edermisiniz..

Geri