elektrikli koltuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faruk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar.aracım vectra c elegance yolcu koltuğundaki elektrikli motorun sağında ve solunda bulunan kabloları nerede bulabilirim.sıkıntım şu koltuğu ileri geri götürürken bir tarafı gidiyor ve diğer tarafı sabit duruyor hiç hareket etmiyor kabloyla oynayınca hareket ediyor.tahminimce sorun bundan hiç böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız oldumu acaba yardımlarınızı bekiyorum.

Elektrikci halleder sokettense.
Yeni kabloya asgari ucretin 3 te 1 kadar para isterler serviste.

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sizin sorun kablo değil sanki? Siz bir döşemeciye gösterin değişik bi spiral var muhtemelen onunla alakalı bir sorun var koltuğunuzda!!!

bu motorun sağında ve solunda üzeri beyaz plastik kaplı kablo iki üç kere kımıldattım çalıştı sorun başka yerdeyse artık bilemiyorum.

arkadaşlar sorunu buldum vede çözdüm.sorun motorun sağınadaki halattanmış ve gaz telinin ucunu oksijenle ısıtıp köşeli yaptım ve tamamdır.saat gibi çalışıyor.

Sorunu 5 mart ta söylemiştim :rakir:

evet hocam halat dağılmış.

aynı sorun benim arabadada var hocam nasıl bi halattan yaptınız veya bu parçayı nerede bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz...

İyi bir döşemeci halletmesi lazım. Benim başıma geldiğinde arka perde tırnağı ve yolcu koltuğu halatını döşemeci yapmıştı.

Geri