Elektrikli Ayna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak K.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba..

Elektrikli,düğmeden kapatılan aynaları kontağa nasıl bağlayabiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum...

Araç: Qashqai

Güncel...

Arabani bilmiyorum ancak ben astra icin yaptim belki referans olur, konuya bakabilirsin,

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=50528

Arabamda elektrikli kapanan aynalar mevcut. Ancak içeriden düğme ile açılıp kapatılıyor ve bugün açık unutulduğu için sol aynaya bir araç çarptı. Ben aynaların kontağa bağlı olmasını istiyorum yani kontağı açınca açılmasını kapatınca kapanmasını istiyorum. Sizin yaptığınız elektrikli ayna kontağa bağlımı ?

AbdulLAH BEY KONTAGA BAGLI DEGIL ANAHTAR ILE UZAKTAN ACILIP KAPATILIYO BU PROJE ILE, YANI ICERIDEKI DUGME ILE VE ANAHTAR ILE KAPATILABILIYOR. KONTAKLA OLUR MU BILMIYORUM AMA LOCK VE UNLOCK ILE OLUR, ODA SIZIN DEDIGINIZ GIBI AMA ONUN ICIN BIR KAC DEGISIK DEVRE ELEMANI VE YENI PROJE LAZIM, BEN SIZE YARDIMCI OLAMAM YENI PROJE COK UZUN SURER :(
ARABANIZI DA BILMIYORUM AYRICA. :(

AbdulLAH BEY KONTAGA BAGLI DEGIL ANAHTAR ILE UZAKTAN ACILIP KAPATILIYO BU PROJE ILE, YANI ICERIDEKI DUGME ILE VE ANAHTAR ILE KAPATILABILIYOR. KONTAKLA OLUR MU BILMIYORUM AMA LOCK VE UNLOCK ILE OLUR, ODA SIZIN DEDIGINIZ GIBI AMA ONUN ICIN BIR KAC DEGISIK DEVRE ELEMANI VE YENI PROJE LAZIM, BEN SIZE YARDIMCI OLAMAM YENI PROJE COK UZUN SURER :(
ARABANIZI DA BILMIYORUM AYRICA. :(

Anladım,teşekkürler Şükrü bey ilginiz için... :)

Sanırım yetkili servis'e sormam gerekecek...

Geri