müstakil evde yaşayanlara elektrikli kesinlikle lazım. aracınızı güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin. dediklerinizde çok yerinde isabetli karar vermişsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hibrit araç bende düşünüyorum...Bir tık pahalı ama eknomik olduğundan 3-5 yıl sonra parasını hakkını vereceğini düşünüyorum...
Bu arada Hasip kardeşim,Elektirikli araç tecrübelerini iyi yönleri ile kötü yönleri ile paylaşırsan sevinirim...
Hayırlı olsun, kazasız, güzel günlerde kullanın.Yazdıklarınızın hepsine katılıyor olmama rağmen, dün Opel Grandland Elektrikli aracımı teslim aldım. Sadece sessizlik için bile bu mevzulara katlanılır diye düşünüyorum. Ayrıca pazar payı günden güne büyüyor. İlk fırsatta güzel bir tanıtım konusu açayım![]()
Fabrikasında üst düzey yönetici olarak çalışan akrabam full elektrikliiçin erkekn olduğunu söylüyor. Hibrit belki olabilir. Arıza durumunda ne gibi faturalarkarşımızıa çıkacak kim bilir.Ekli dosyayı görüntüle 31455
İlanları gezerken TRAMER bilgisi dikkatimi çekti. Araç 899.000 Lira.
Araç Hatasız Boyasız. Kaldırıma altı sürtmüş 954.000 Lira BATARYASI 40.000 Lira İşçilik Toplam 994.000 Lira Tramer işlemiş. Ağır Hasar kaydı yok.
50 kW Kapasiteli Renault Zoe Batarya Fiyatı bu şekilde. 85 kW Kapasiteli modellerin fiyatını Allah bilir.
Elektrikli araç düşünenler bu noktaları dikkate almalıdır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Abi aklımda aracım henüz 500 km yol yaptı, 50-100 km bile olsa aralıksız süremedim. Bu nedenle biraz kilometre yapıp tarafsız şekilde bir değerlendirme konusu açmayı planlıyorum.