elektrik xenon montajından park sensörü montajından iyi anlayan adres

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar xenon beni deli edicek bu xenon kitini sıfırdan yeniden montaj ettiricem ama bu işden çok iyi anlayan bir yer lazım varmı bilen park sensörüde buna dahil yeni park sensörü aldım eski türkçe konuşan aptal şeyi atıcam bunu takıcam

valla benimde serviste taktırdıgım garantisi hala devam eden park sensörüm kafayı yemiş herşeyi cok geç alıyor durumda.. servisle papaz olmaktansa , garantiye girmez muhabbedene girmemek için yakın da bende yeniliycem park sensorumu..

sakın cyclon türkçe konuşan falan alma 20 santim der arada 50 santim vardır sola 10 santim der biraz gaza dokunursun gümbürt arkadaki arabaya vurursun en güzeli eski usül bip bip li birde onun bmw lerdeki gibi polyfoniklisi ni bulabilseydim bulamadım ne yazık ki

ben autoshopta taktırdım kesinlikle tavsiye etmem biraz prof bir yerde yaptır çünkü tampon deliniyo ve çaresi yok orta kalitede kamosonic tavsiye ederim eski corsamda onu taktırdım bir sorun olmadı astra'da cyclone var biraz su görse kafayı yiyor durmadan çalıyo

işde pek çok yerde bu sorun var iş satmaya gelince yere göğe mallarını koyamıyorlar ama iş montaja gelince kendi yerleri bile yok mal getiren firmaların eğittikleri persönel yok montaj için araçlar hakkında bilgileri yok hep üstlerinden yükü atıyorlar anlaşmalı yerlerimiz var diyorlar bir gidiyorsun adam doğan şahinden başka araba yapmamış

adam beyin nedir elektronik devreler üniteler sensörler nedir bilmiyor adamlar kasap gibi kesip biçiyor.. yani bunu en iyi görüntüsü şatafatlı olan yerler bile yapıyor bakıyorsun dükkan süper şekilli pahalı bir semtte ama adamlar bir şey bilmiyorlar...

böyle tavsiye isteyince her kez susuyor aslında iyi bir usta adı verilse sadece ben değil pek çok kişi faydalanır bu yazıları okuyan..

Geri