elektrik kesmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun arkadaşım

yok be ustam, devlet dairesinde yerimiz belli olsun diye çalışmıyoruz :) gönlümüz zengin olsun yeter...

tabı canım zevk meselesi. valla sende para cok gıbıme gelıyor:D

yaw arkadaşlar nane olmak istemem ama tartışmanızıda istemem.toyata bildiğim en seri ve atak arabadır.tabi astronomik fiyatlılar dahi,l değil bu guruba.ama kalite dersen kesinlikle opell derimmm
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)
yok canım tartısmıyoruz:D bencede baya atak

japon deyince nissan 200 sx derim , ne araba ya :))

yaaa benim sorunlarım neden hep off topic olmak zorunda anlamıyorumm:):)

Arkadaşlar arabamdan son derece memnunum hattinden fazla km yaptı şuanda 220.000 de arabam ve agır bakım istemiyor hala.burda opel-toyota karşılaştırması yapmam gerek yok bende opel kullanıcısıyım ama kısmetimizmiş aldık biniyoruz denk getirsem satarım esnafız biz sagımız solumuz belli olmaz;)

Senin Opel sahibi olma zamanın gelmiş.

:)abi bulamıyoruz ki 53.000 de bi gsi:)

Son düzenleme:
toyota mı arac lnd? aku durumun nasıl? içinden kopmus olabılır. veya elektrık aksamıyla oynatmıssan sase sorunu olabılır. eger aku ıcınden kopmussa yakın zamnada aynı arızayı gene yapar.

musacım gecenlerde set baglıydı anfi filan bi arkadaş cekmişti ben söktüm acaba kutup başlarını sökerken oynama filanmı yaptı diyorsun:confused:.Akü içinden kopmuşsa ne demek akünün içinemi bakmam gerek:confused:Aküdede bişey yok ama şase de sorun olabilir anfi'nin şasenin sökerken elektrik filan çarpmıştı beni.
bu arada TOYOTA hakkında düşündüklerin için teşekkür ederim, işi bilen adamın hali başka oluyor yaa:):)

senin tek derdin TEDAŞ olan elektrik borçun öde borçunu sorun kalmasın...Kaçak kullanıma son...:) :D

Geri