elektrik kesmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
toyota mı arac lnd? aku durumun nasıl? içinden kopmus olabılır. veya elektrık aksamıyla oynatmıssan sase sorunu olabılır. eger aku ıcınden kopmussa yakın zamnada aynı arızayı gene yapar.

toyota değilmi :) kalır abi :P

cumartesi buluşmadan çıktım eve gittim arabada hiçbir sorun yoktu(sanırım nazar değdirdik:p).Ertesi gün yani pazar günü çıktım migrosa giderken araba çalıştıktan 15 dak. sonra aniden elektrikleri kesti direksiyon normal olarak sertleşti fren şişti filan zoru zoruna durdum el freniyle sonra çalıştırdım hiç birşey yok herşey normal, gezdim tozdum bugün bindim gene bişey yok ama yüksek hızda olsaydı belki çıkamazdım içinden acaba neden böyle birşey yaptıki varmı bildiğiniz bişey bu konuda arkdaşlar???

ustacım Toyotada bi şey yok ki, opelin her yeri elektronik , bu kadar elektronik olan bir arabada bir takım arızalar normaldir...

Ben sevmiyorum Toyotayı.... çok kullandık zamanında, bomboş geliyor, arabada detay yok ...

toyota benım en az arıza yapan olarak taktır ettıgım bı aractır
!!

ustacım Toyotada bi şey yok ki, opelin her yeri elektronik , bu kadar elektronik olan bir arabada bir takım arızalar normaldir...

Ben sevmiyorum Toyotayı.... çok kullandık zamanında, bomboş geliyor, arabada detay yok ...
birsey yokmu?? :eek: :eek: .. elktronık olarak dusunmemek lazım.. valla işçiliği çok çok kolay ve pratık.. surus konforuda bı okadar zevklı. ben cok sevıyorum

zevk meselesi be Musa Ustam, sen ondan zevk alırsın, ben almam. ısınamadım arabaya ya, ben sana bi şey söyleyeyimmi , bana şu an orjinal 0 km Vectra A Gt versinler, benden 5 araba parası istesinler, gözümü kırparsam namerdim ...

Sadece Zevk

birsey yokmu?? :eek: :eek: .. elktronık olarak dusunmemek lazım.. valla işçiliği çok çok kolay ve pratık.. surus konforuda bı okadar zevklı. ben cok sevıyorum

cumartesi buluşmadan çıktım eve gittim arabada hiçbir sorun yoktu(sanırım nazar değdirdik:p).Ertesi gün yani pazar günü çıktım migrosa giderken araba çalıştıktan 15 dak. sonra aniden elektrikleri kesti direksiyon normal olarak sertleşti fren şişti filan zoru zoruna durdum el freniyle sonra çalıştırdım hiç birşey yok herşey normal, gezdim tozdum bugün bindim gene bişey yok ama yüksek hızda olsaydı belki çıkamazdım içinden acaba neden böyle birşey yaptıki varmı bildiğiniz bişey bu konuda arkdaşlar???
öncelikle geçmiş lsun kardeşim.2004 yılında buna benzer bi olay yaşamıştım ben.ordu civarında.araba 1998 model 2.0 cc opel vectra gsl idi.2.viteste aabayı rampada çok zorlamıştım.(bilen bilr bolaman rampaları-viirajları).bi tır sollarken rampada kaldım.araç stop etti.arıza lambası yandı.fren filan şişti işte.biraz bekedim.zor bela çalıştı.en yakın servis samsundaydı.oaraya kadar yavaş yavaş gittim.serviste sanırım tech2 adı verilen cihazla kontrol ettiler.ENDÜKSİYON BOBİNİ ALGILAYICISI ARIZALI dediler.OZAMANLAR 180MİLYONA HALLETTİK. sorun kalmadı.unutmadan şunu söyleyeyim.araba arıza yaptıktan sonra 3500-4000 deviri geçmiyordu.pat pat sesiyle beraber kesme yapıyordu.belki benzer bi durumdur.bi Endüksiyon bobini algılşayıcısına baktır.
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)

zevk meselesi be Musa Ustam, sen ondan zevk alırsın, ben almam. ısınamadım arabaya ya, ben sana bi şey söyleyeyimmi , bana şu an orjinal 0 km Vectra A Gt versinler, benden 5 araba parası istesinler, gözümü kırparsam namerdim ...

Sadece Zevk
tabı canım zevk meselesi. valla sende para cok gıbıme gelıyor:D

Geri