Elazığ

Ynt: Elazığ

efsane kasa, insan zor vazgeçiyor

ancak astra j gibi bir araç onun yerini alabilir :) gerçi serviste çalışanlar astra g kadar sorunsuz bir araç yok deselerde, görüntü açısından Astra J büyük babasını geçmiş durumda bence

çellocu link' Alıntı:
Sattığım için üzüldüm desem yalan söylemiş olmam, araba gibi arabaydı işte...

Siz de aracına bağlananlardansınız :)

Biliyorsunuz bizim toplumda üç şey önemli at, avrat, silah. Eh şimdi atların yerini arabalar aldı :)

çellocu link' Alıntı:
ancak astra j gibi bir araç onun yerini alabilir :) gerçi serviste çalışanlar astra g kadar sorunsuz bir araç yok deselerde, görüntü açısından Astra J büyük babasını geçmiş durumda bence

o serviste çalışanlar bi 10 yıl sonra da astra j kadar sorunlu bir araba yoktu diycekler galiba :D

altına baskı balata hariç diye notta düşerler belki... general_hehe

erdem link' Alıntı:
[quote author=çellocu link=topic=485.msg9729#msg9729 date=1298881429]

o serviste çalışanlar bi 10 yıl sonra da astra j kadar sorunlu bir araba yoktu diycekler galiba :D
[/quote]

:)

sn. çellocu formdaki elazığ bölümünü yeni gördüm, ben de elazığ daki yeni astracılardanım.

elazığ opel servisinden memnunmusunuz.

merhaba Sn. Sergeant333 aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Allah izin verirse benimde bu hafta içinde aracım gelecek. ֖nceki aracım da opeldi servisi hiç kullanmadım dışarıda yaptırdım bakımlarını ama dizel araç ilk defa kullanıcam ve bu aracın teknolojisi malum, dışarıdaki ustaları aşar o yüzden en azından garantisi dolana kadar serviste yaptırıcam bakımlarını. 

Geri