El freniyle dönmek isterken..

alkolde olunca....

el-freniyle-donmek-isterken-yon-tabelasina-carpti-638217.Jpeg

Yakın arkadaşlarıma dedim; Trafik kazasında ölürsem ve ben suçsuzken biri benim ölümüme sebebiyet verdiyse, kanım yerde kalmasın.Ne yapın ne edin o kişiyi bu dünyada güldürmeyin...

allah akıl fıkır versın

araç pert olmuş yazık ya hiç akıl yok millette

ne cemmiş arkadaş.... hepimiz zaman zaman hız yapıyoruz ama yeri ve zamanı gelince. bu arada araba da e36 bmw...

drift yapmakda iş beceri :) hem ön cekişli aracda pek olmaz .ama benim dogan iyi dönüyor yaa :)

bol param olsa , bulurum boş bir alan yaparım bolca drift ama trafikte yapmak doğru değil kendini düşünmüyorsan kaza sonucu başkalarına ne tür zararlar verebilirsin onu düşün bari

Bilmediğin haltı ne diye yapmaya kalkarsın be kardeşim, hem kekemesin hem de geveze. İki pati çeken kendini ralli pilotu sanıyor. Bu vatandaşa alkollü araç kullanmak+aşırı hız+tehlikeli araç kullanmak+başkasının can ve malına zarar verecek hareketlerde bulunmak+milli servete zarar vermek+trafiği düzenleyen işaret ve levhalara zarar vermekten okkalı bir ceza ve 3-5 gün de hapis cezası vereceksin, bak bakalım aynı hareketi bir daha yapıyormu? Sorsan mazereti de hazırdır, mutlaka başka bir araç sıkıştırmıştır.

alkolde olunca....

el-freniyle-donmek-isterken-yon-tabelasina-carpti-638217.Jpeg

bunlara ilave bi kutu bira daha vardı haberlerde. kazanın asıl sebebi bu olsa gerek

Bilmediğin haltı ne diye yapmaya kalkarsın be kardeşim, hem kekemesin hem de geveze. İki pati çeken kendini ralli pilotu sanıyor. Bu vatandaşa alkollü araç kullanmak+aşırı hız+tehlikeli araç kullanmak+başkasının can ve malına zarar verecek hareketlerde bulunmak+milli servete zarar vermek+trafiği düzenleyen işaret ve levhalara zarar vermekten okkalı bir ceza ve 3-5 gün de hapis cezası vereceksin, bak bakalım aynı hareketi bir daha yapıyormu? Sorsan mazereti de hazırdır, mutlaka başka bir araç sıkıştırmıştır.

Savaş abi ancak bu kadar açılanır.

Geri