el freni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben servise gittiğimde soylemiştim çok sıkı değil orjinalde de zaten demişti. ama el frenimi denemek için köşelerde çekiyordum tutmuyordu. bi gün yokuşta denedim, hayvan gibi çektim ama araba geri akmaya başladı. tutmuyor.

genelde binek araçlarda 7 8 diş aralığı uygundur el freni kompaktında ama kampanalıysa balata ayarıda gerekebilir ...balatanız bitmiş olabilr Burak abi araç kaç binde yada daha önce balatalrı değişmişmiydiniz...

genelde binek araçlarda 7 8 diş aralığı uygundur el freni kompaktında ama kampanalıysa balata ayarıda gerekebilir ...balatanız bitmiş olabilr Burak abi araç kaç binde yada daha önce balatalrı değişmişmiydiniz...

balatalar bitmek üzere. geçen fena ses yaptı biraz zımparalattım zaten. 10bin km daha götürür bu dedi ordaki usta ama sanmam.

kampanayı fazla yemeden değiştirirsin balataları o zaman yada diskleri bilmiyorum aracınız kampanalımı disklimi? ama 10.000 km tma olucna değişmeyin 8.000 km de felan değişirsiniz...saygılar...

önler disk tabiki de, arkalar kampana. biraz idare eder, yokuşta bırakmıyorum zaten.

Geri