el freni we hazin sonu.yardımm gerek

abii sonlara dogru ıyı yapmıssın cunkı merkez kaç kuvvetınden yararlanmıssın.. amatörluk cektıgın ıcın bu balatayı yakmanda en cok amatörluk var ama profesyonelde olsa genede bırqaz ömru kısalır

Fazla masraf acmamış olmanı temenni ederim.Sana nacizane tavsiyem bu tarz denemeleri geniş ve düz ,oynak zeminlerde ( toprak, kumlu, çakıllı, çimenli) ve de kiralık arabalar ile yapman.Yazık etme arabana, bu kadarı ile geçmiş olsun :)

ben ehlıyetı yenı aldıgımda yapıyodum el frenını babamın arabayla sonra satmak zorunda kaldı,iki defa baskı degıstırdık:D cocukluk işte...yazık gunah yapma arkadasım el frenı arabayla,bıde vırajlara gırınce yanlama arabayla, cok zararlı...normal dümdüz git..kastın yoksa tabı arabana:D

dewilking08' Alıntı:
el frenine biz alışmam gerekiodu arkadan kayınca topluorum ii kötü de işte el freni daha farklı acil durumlarda hayat bile kuratarabilir...saolasın.....
gecen gün frenler tutmadı bi cektimel frenini tokyo drift basladı :) durdum hayatımı kurtardı :good:

csoft' Alıntı:
Yanılmıyorsam El fren ışığının anahtar swici hemen fren kolunun altında...
El freni tutmuyorsa veya çekili kalıyorsa bu Fren kolundan değil tekerlek düzeninden değilmidir ?

tam inmemiş oluo az bşi çekili kalmış olunca hissetmiorum ışık yanınca farkediorum....

kurt_35li' Alıntı:
gecen gün frenler tutmadı bi cektimel frenini tokyo drift basladı :) durdum hayatımı kurtardı :good:

abi aman dikkat takla bile atarsın.bnmde otobanda çekmem gerekti frene koysam çarpıcaktm kenarlara hafif hafif el frenini kaldırmıştım tekerleri kitlemicek şekilde.arkadan kayarken çok işe yarıo ama bya da terletio hane:)

speedy_forever' Alıntı:
ben ehlıyetı yenı aldıgımda yapıyodum el frenını babamın arabayla sonra satmak zorunda kaldı,iki defa baskı degıstırdık:D cocukluk işte...yazık gunah yapma arkadasım el frenı arabayla,bıde vırajlara gırınce yanlama arabayla, cok zararlı...normal dümdüz git..kastın yoksa tabı arabana:D

bmwlerden alıştım frene basıp gazı dip yapıp dönmye o olayı astra da çok arıyorum.pug gti becerdi istediimi gerçi modlu bişidi ama bgn denedm becerdm.focusta da beceremedim ya ağırlık-güç orantısı yzünden yda wites oranlarının kısalığı uzunluğu ile alakalı.düz yolu ben çok sewerim(hızı kaldırabilecek yol olunca), ama kırmızıda geçmekten we geçmek zorunda bırakanlardan nefret ediyorum(bide otobanda sağdan geçeceğimi anlayınca önüme kıranlardan)...

video izlenmiyor

dewilking08' Alıntı:
videosunu atabilirim aslnda ark çekti de çok fazla amatr olmıuş yeni kullanıcılr gbi son 45 sn fena deil bi tek:D bi daha yarı debriyajla bu kdr zorlamam ders oldu.toprak yol lazm yada illa yapılcaksada....
cevabı kendin vermişsin ama sağlık olsun toprak olsa belki yemezdi balatayı.neyse geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun . Acı bir tecrübe yaşamış oldun.
Vidioya gelince hiçte fena değil . Uygulama yaptığın alan bir okadar daha geniş olsaymış daha mükemmelini yapardın. :(

Geri