el freni we hazin sonu.yardımm gerek

oolum laa onda çekik kalıodu tam indirmiodum:Dhala daha alışamadım kaç ay hatta yıl oldu astra g ye geçeli

dewilking08' Alıntı:
:) olur mu olur wlla ama ışık yanmıo el freni için...
lambası patlamıştır müşrü bozulmuştur :)

bi yandan bu kdr koku fln bu kadar olmamalı diorum diğer yandan ilk dragta şanzuman bırakan meganeler.arada kaldm yawwww:D

dewilking08' Alıntı:
bi yandan bu kdr koku fln bu kadar olmamalı diorum diğer yandan ilk dragta şanzuman bırakan meganeler.arada kaldm yawwww:D
sen bu işi motor soğukkenmi yaptın? eğer ondansa soğukmotoru zorlayınca araba acayip bi koku yapıyor kolay kolay geçmiyor o koku

la umarım bişi çıkmaz fena patlicaz agaa yoksa baskı-balatayla halletsek bişi diil ışığı patlamıştır haa kesin bu el frenin

gokalp' Alıntı:
sen bu işi motor soğukkenmi yaptın? eğer ondansa soğukmotoru zorlayınca araba acayip bi koku yapıyor kolay kolay geçmiyor o koku

yok yok sıcaktı.soğukken orta dewirleri geçmem.duman da aynen o dediğin gbiydi aslında.astra g lerin balataları nasıl kaça deiştirirler.okudum başka bi konuda hidrolik denmiş nedir ne deildir o...

k@lken' Alıntı:
la umarım bişi çıkmaz fena patlicaz agaa yoksa baskı-balatayla halletsek bişi diil ışığı patlamıştır haa kesin bu el frenin

baskı-balata ben hallederim max 400ytl gibi gözüküo.120bine kdr gtse bile yeter 5500km kdr daha sonrası babama patlasın:D

eheh bencede 5500km giderse tabii

hocam hemen hallediorum...

Geri