El freni donarsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fena fikir değil valla :) vitese oturtayım diyorum ama bir keresinde arabadan enteresan sesler gelmişti ondan beri töbe ettim ona da. şanzumanı kucaklamak pek de istediğim şey değil.

Vitese arabayı stop ettıkten sonra ben takıyorum ne olur ne olmaz diye :) Şanzımandan ses geliyorsa yinede debriyaja basıp yavasca gecırmek lazım bendede oluyor bazen :) Ama taşada güven olmaz yarım akıllının biri çeker sonra al başına belayı :D Bir yolda kaldırıma lastiği dayayıp kaldırıma doğru tam tur çevirmek ama genede en sağlamı el freni.

Don olması beklenen gecelerde yada uludaga gibi yuksek kesimlere çıktıgında, el frenini çekmen hata zaten :) viteste bırak, güvenemiyorsan takoz da koy :)

Abi çok saçma bir yerdeydi araba sende görmüşsündür belki pistin hemen aşağısında oteller bölgesinde kafalama girdik bi yere yokuş yukarı çapraz park ettik :D

Vitese arabayı stop ettıkten sonra ben takıyorum ne olur ne olmaz diye :) Şanzımandan ses geliyorsa yinede debriyaja basıp yavasca gecırmek lazım bendede oluyor bazen :) Ama taşada güven olmaz yarım akıllının biri çeker sonra al başına belayı :D Bir yolda kaldırıma lastiği dayayıp kaldırıma doğru tam tur çevirmek ama genede en sağlamı el freni.
Park ettiğim yer duvar yanı ve yokuş aşağı, haliyle kaldırıma yaslama gibi bir şansım da yok, direksiyonu çeviriyorum yine de çünkü iki ihtimal var ya aşağı inecek yola çıkacak ya da duvara toslayacak. heralde duvar daha mantıklı :)

gece evin önünde el frenini çekmiyorum, düz ne de olsa ama gündüz mecburen çekiyorum el frenini. şimdilik bir sorun yok, gündüz donduracak kadar soğuk değil hava bu aralar.

ayrıca şöyle yapmaya başladım, arabayı tamamen el freni ile durdurmuyorum. el frenini yarım çekip virese oturtuyorum. böylece yükü paylaşmış oluyorlar. en mantıklısı şimdilik bu gibi...

Geri