El freni çekili kalmış:((((

VECTRA99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. Arabanın üzerine düştükçe bişey oluyor. dün de noldu. kaldırıma yanaştım arabayaı park edicem lastik kaldırıma değdi, hemen bakmak için el frenini çekip indim. baktım az değmiş, geri alayım biraz diye bindim. geri gitmiyor. 1 e taktım vitesi gitmiyor, araba zorlanıyor. aha dedim arabayı sıkıştırdık kaldırıma. meğer el frenini indirmeyi unutmuşum. 10 yıldır araba kullanıyorum, ilk defa böyle bişey oluyor. anlamadım bi türlü, nasıl görmedim çekili olduğunu. arabayı yaklaşık 2-3 dak,ika ileri geri gitmesi için el freni çekiliyken zorladım. acaba bi hasar vermiş midir? sizlere danışmak istiyorum....

merak etme millet zevk için arabayı durduğu yerde zıplatmak için kullanyor el frenini yanlayanları saymaya gerek yok..
onlara birşey olmuyor da :)
el freni tutyorsa sorun yok

Öyle kalıcı hali hazırda hasar olmamıştır. Olur arada bu kadar kafaya takmayın keyfine bakın aracın.. :)

Bişey olmamıştır.Aracın üstüne çok fazla düştüğünüz belli oluyor. :)

işte aracına düşkün opelci:) kısa süreli olmuş ve uzun mesafeye o şekilde gitmemişsiniz bu sebeple hiçbirşey olmamıştır..

Bi kaç kere bende çekili gittim paaat diye bi ses duyunca anladım ama hiç bir problem olmadı aracın gücü burdan belli

benim bi keresinde karlı bir gecede el frenini çekip eve gittiğim için sabah el freni teli donmuş. araka tekerlekler kitli vaziyette 200m. gittim ama tabi buz üstünde. araba otomatik yanlıyordu. :)) altına tazyikli su tuttum sonra kanala çekip antifirizi alt kısma püskürttük. ondan sonra hiç donmadı.

aynı durum kampananın donması ile başıma gelmişti mecburiyetten zorlamıştım ogünden beri ayar tutmuyor..

El freni ışığı yanıyordu mutlaka. Bilinçli sürücülerin yaptığı gibi aracı hareket ettirmeden önce göstergedeki ışıkları ve aynaları kontrol etmeliyiz.

demekki el frenin sağlammış.

Geri