El Freni çekik Gittim!!!!

Arkadaşım 100 m den bir şey olmaz.rahat ol.bizde aracı yeni aldığımızda geri geri 100 m kadar çekili gitmiştik:D .şimdilik bir sorun görünmüyor.ama uyarı olması lazım..maalesef yok.

koku geldi mi balatalardan

strex te bile var kapı açık ikazı el freni çekili ikazı hatta balataları bittiğinde bile hem göstergelerdeki el freni ışığı yanıyordu hemde kapı açık uyarı sesi geliyordu araçtan

iyide, kapı açık ikazı var. el freni çekik ikazı da var, yürümeden önce gösterge paneline bakılınca görülüyor. daha naapsın araba, alttan dürtsünmü el freni çekik diye :)
şaka bi yana opelin el frenini ben baştan beri tutmadım. hatta arabayı aldığım günün ertesi servise gittim, tutmuyo bu el freni diye :) normal dediler. sonuna kadar çekmek gerekiyo ki en sonda bile güvenilir değil, hart hurt ses geliyo her an bırakabilecek gibi. renault larda bile 3 diş çekersin tutar arabayı. yarıdan fazla çekersen hiç bi yere kıpırdamaz. ayarlayın diyecektim o zaman, servis normal diyince vardır bi bildikleri diyip elletmedim. şimdi ise pişmanım böyle el freni olmaz yav. emanet gibi.

opellerde belirgin bir işaret verse el freni hakkında iyi olacak.sadece ikaz ışığı yakıyor.sesli bir ikaz olması gerek.bende çok defa unuttum.

evet el freni için ikaz sesi gerekli bence de. benim de zaman zaman unuttugum oluyor.

strex te bile var kapı açık ikazı el freni çekili ikazı hatta balataları bittiğinde bile hem göstergelerdeki el freni ışığı yanıyordu hemde kapı açık uyarı sesi geliyordu araçtan
astra h de var kapı açık ikazı hem sesli hem ışıklı aynı şekilde el freni çelincede ışıklı ikaz var...

Geri