El ferni kitleniyor bunun üstesinden nasıl gelirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu sıralar malüm kış ayındayız -30 görüdüğümüz günlerde çok ben elfrenini ne zaman çeksem kitleniyor sanırım içine su girmiş telin veya başka bişeyin ben çekinde takılıyor kime götürdüysem kışın elfrenini çekme diyip sallıyor. Kardeşim şimdi yanımdaki komşum çat çat elfrenini çekip dururken ben niye mahrum kalayım. Sizce ne yapmalıyım bu sorunu çözmek için 5 gün kapalı garajda kaldı araba kaloriferli genede çekince tutuyor...

kışın el frenini kullanmamak daha mantıklı hele -30 ları görüyormuşsunuz kesin donar el frenini çeken çeksin boşver

Bu sıralar malüm kış ayındayız -30 görüdüğümüz günlerde çok ben elfrenini ne zaman çeksem kitleniyor sanırım içine su girmiş telin veya başka bişeyin ben çekinde takılıyor kime götürdüysem kışın elfrenini çekme diyip sallıyor. Kardeşim şimdi yanımdaki komşum çat çat elfrenini çekip dururken ben niye mahrum kalayım. Sizce ne yapmalıyım bu sorunu çözmek için 5 gün kapalı garajda kaldı araba kaloriferli genede çekince tutuyor...

el frenini çekili bırakma...bu bir gerçek sallama değil....

5 gün bekletmene gerek yoktu...alttaki halatları 5 dakka oynatsan sorunun çözülürdü...

komşunun arabası arkadan itişli ve elfrenide farklı bi sistemle çalışıyorsa yapcak bişi yok çekme elfreni :)

Merhaba fb1907, bu arada tebrik ederim ayni takimliyiz. Ama sana bir soru sormak istiyorum, eger komsun arabasini ucurumdan asagiya dogru atsa veya sallasa iste, sen de arabani ayni sekilde ucurumdan asagiya atarmisin. birak elalem ne yaparsa yapsin, sen dogrusunu yap,

Ankara'da kışın benimki de donuyordu. Yapacak pek bir şey yok.

yapışmanın sebebi içerdeki su değil havadaki nem,
askerdeyken tüfek elimize yapışırdı ya o misal :D
çekmemek en mantıklısı

Merhaba fb1907, bu arada tebrik ederim ayni takimliyiz. Ama sana bir soru sormak istiyorum, eger komsun arabasini ucurumdan asagiya dogru atsa veya sallasa iste, sen de arabani ayni sekilde ucurumdan asagiya atarmisin. birak elalem ne yaparsa yapsin, sen dogrusunu yap,
bence sen cekme komsun senı ornek alsın oda cekmesın (donar cunku) nede olsa opelcısın

yapışmanın sebebi içerdeki su değil havadaki nem,
askerdeyken tüfek elimize yapışırdı ya o misal :D
çekmemek en mantıklısı

:kop: :kop: :kop: . :alkis: :alkis:
Bundan ötesi can sağlığı.

Geri