Eksozlar Nasil Olmuş

güzele benziyor fakat arabanın motoru o egzosların gereksiz olduğun gösteriyorsa iğrenç olmuş =) şahsen güçsüz motorlu arabalara "ben güçlüyüm" modifiyesi yapılması taraftarı değilim..

bir de çok merak ediyorum vectra b ye m3 tipi egzos nasıl olur....elinde resim olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

...

güzele benziyor fakat arabanın motoru o egzosların gereksiz olduğun gösteriyorsa iğrenç olmuş =) şahsen güçsüz motorlu arabalara "ben güçlüyüm" modifiyesi yapılması taraftarı değilim..

bir de çok merak ediyorum vectra b ye m3 tipi egzos nasıl olur....elinde resim olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
EMİN OL İĞRENÇ OLUR=)):rock

Modifiyeli Arabalarin Kaç Tanesinin Adam Gibi Motoru Varki Kardeşim Adam Gibi Motoru Olan Arabada Zaten Fazla Modifiye Istemio Aklinda Bulunsun...

M3 EKSOZU ORTADAN ÇIKIO AMA SEN BİRAZ DAHA YANLARA ALIRSAN HOŞ DURABİLİR BENİM FİKRİM...RESİM BULURSAM ATARIM...

sanki 3 farklı kişi cevap atmış =)

m3 egzosunun nasıl çıktığını biliyorum da işte acaba diyorum.şu an aracım zaten satılık sadece çok merak ettiğimden söylemiştim.

tampondu cart currtdu gibi modifiyeler değil zaten egzos gibi hem görünür hemde performanslıyım diyen modifiyelerden bahsediyorum zaten

bence çok güzel olmuş egzozlar. kışın ikisinden de aynı duman çıkıyorsa süper ama birinden fazla birinde azsa o güzel olmaz işte

gts egzostu tabiyki daha güzel.

Bence de keşke oval yaptırsaydın ama bunlarda güzel olmuş

Geri