Ekşi Sözlük

Bknz : Gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak.

İnternette bir site düşününki insanlar kafalarına göre istedikleri kişi adına hakaret içeren bilgiler ve yazılar yazsınlar bunuda yüzbinler okusun...Ve sonrada kapatmak çözüm değil falan filan diyelim..Elinizi vicdanınıza koyun..Mağdur insanları düşünün..

o siteyi kapat buna erişimi yasakla...e komple interneti yasaklayalım o zaman...sitenin amacı bu değil...bu amaç dışına çıkanlar da site yöneticileri tarafından bir şekilde engelleniyor...şimdi burada- ki olmayacağı kesin, birisi birisine küfür etse, bu site de mi kaldırılacak...yasaklayarak ne elde edeceksiniz...

adı üstünde ekşisözlük...biraz ekşi olması gerek...

iii olmus kapatilmis...

herseyde ben bilirim diyodu.. herseye kendine gore yorumluyodu.. gereksiz bi site idi

şahsen benim en sevdiğim sitelerden biriydi ekşi sözlük insanların net ortamında bir şeyler yazmasına bile dayanamıyoruz bugüne kadar bu kadar çok yazarı olan ve her konuda bilgi bulunan başka bir siteye rastlamadım yasakçı zihniyetle hiç bir zaman bir yerlere gelemezsiniz o altımızdaki arabaların özgürlükçü toplumlardan geldiğini unutmayalım arkadaşlar

üzüldüm bende, fakat son zamanlarda tadı iyice kacmısdı. entryler seviyesizlesmişdi. toparlanması için silkinip kendisine gelmesi için iyi bi süreç olacak.

Beyler biraz geç oldu ama,neyse...
Sözlük bizimdir kullanıma hazırdır...:)
http://www.eksisozluk.com/

Geri