ekranım konsola olmadı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 Astra G aracıma carputer yapabilmek için Almanyadan 8'' dokunmatik ekran getirttim. Ama 5 tane fiberci gezdim hiçbirisi bunu konsola oturtamıyor. konsol tamam hepsi yaparız diyor. ama konsoldaki oynamalardan dolayı konsolu gövdeye yerleştiremeyiz diyorlar. :cry: çok canım sıkıldı.:cry::cry::cry:

ankarad hallederler

ankarad hallederler
ankarada dediğin gibi belkide halledebilirler ama konsolda sorun yok hepsi yerleştiririz diyorlar ama arabaya gelen kısmında kesme işlemi bile yapsalar küllüğe kadar iniyor.

Son düzenleme:
doubel dinm i

en guzelı olcan opc konsol ona navıyı uydurcan başın agırmıcak en guzelı

bende düşündüm de carputer olarak kullanamamki ben carputer yapmak için almıştım ekranı

bende düşündüm de carputer olarak kullanamamki ben carputer yapmak için almıştım ekranı
dostum ekran buyuk bence fıber ışıne gırme catlama sorunu olur benden sana söylemesı hevesın kursagında kalır ekranı degıstırme ımkanın yokmu ?

dostum ekran buyuk bence fıber ışıne gırme catlama sorunu olur benden sana söylemesı hevesın kursagında kalır ekranı degıstırme ımkanın yokmu ?
ekran almanyadan geldi. sıfır geldi ama gelirken valize sığmadığı
için kutusunu atmışlar. birde zaten geliş süresiyle beraber 25 gün oldu. 15 günü geçen ürünleri geri almıyorlarmış

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Geri