Ekoyak Taktırdım

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otomobil üreticilerinin genel olarak kullandığı savunmadır bu... Kısmen haklı olabilirler

Yalnız aynı cevapları hava filtresi, spor eksoz, yay, ampul vs. takmak istediğimiz zaman danıştığımızda da verebiliyorlar.
yani onlara göre araç için herşey üretimi sırasında düşünülüyor ve buna göre imal ediliyor.

Ancak modifiye diye birşey var, modifiye demek sadece aracı sporlaştırmak değil ki, geliştirmektir sonuçta. yakıt sarfiyatını düşürmek de bir modifiyedir.
Sadece otomobili değil mesela bir tüfeği bile "daha iyi bir kullanım için" modifiye edebilirsiniz.

Kendi adıma konuşayım.
Neden fabrika çıkışı olarak yakıt sarfiyatı belli olan aracımın sarfiyatını daha aşağıya çekmeyeyim?
Bunu yapmak için tabii ki her gördüğüm uygulamaya balıklama atlamak yanlış. Ama çevremden de olumlu referanslar aldığım ürünlere sırtımı dönemem şahsen.

Saygılar...
 
Bu arada Honda'nın rakiplerden daha ekonomik olmasında bu mıknatısların rolü büyük olabilir.
 
honda mı ekonomik. civic 1.6 2005 model aracım var. sakın kullanım daha çok sehir içi ağırlıkta , karışık kullanım; 140 liraya 450 km. iyi mi?
 
bende ilk başta saçma buluyordum.denedim.ama 3000 benzinle 11,5 km ş.içi yol yapınca konuyu açıp tavsiye ettim.eko 66-vs.sistemlerde pek farklı değil.itiraz etmeden araştırma yapmaya ne dersiniz

bu tip uygulamaları araştırma yoluna giderseniz, hepsinin faydalı oldugu kanaatine varırsınız. aslolan gerçek test verileridir.
 
...
 
Son düzenleme:
arkadaşlar bende ilk başlarda inanmadım ama denemekten zarar gelmez denedim gerçekten işe yarıyor bir kaçtane daha mıknatıs buldum ve taktım çok memnunum performans konusunda ise hissedilir az bir fark var ve kesinlikle sökmeyi düşünmüyorum mıknatısları son karar sizin ;)
 
bu aksam honda yla opele mail atıyorum. benzin borusunu komple mıknatıstan yapsınlar :)
 
depon kaçadoluyor ve ne kadar fark etti yakıtta
 
...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst