Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortalama Maaliyet Nedir

Ben de 3 ay önce taktım.3000km den beri test ettim.Hergün işe gidip geldiğim için standart bir kullanımım var diyebilirim.60 litre benzinle şehir içinde 600 km yaparken 600 km de ışık yeni yanmıştı.Gerçekten faydalı olduğunu 4 depo benzinde anladım.Bu arada aynı anda motorsilk bor da koymuştum.Sanırım ikisi beraber en az %12-14 arası etki yaptı.İnanım abartmıyorum.Arabam 98 vecra 16 gL
hımmm bakbu iyi haber.lpg taktırmak istemişyorum.kullandığın ürünü nereden alırız.yani ekoyak denilince bir tek ürün mü geliyor.birde motorsil bor katksı nasıl bişe

bu bor katkısı ve ekoyak kafama yattı.ama 2li set ile 3 lü set arasındaki fark nedir.anlamadım ben ya?2liset+motorsilk botkısımı 3lüset+motorsilk bor katkısımı kullanayım.birde benim araç 150.000 de.farkedermi?

hadi bakalım

hımmm bakbu iyi haber.lpg taktırmak istemişyorum.kullandığın ürünü nereden alırız.yani ekoyak denilince bir tek ürün mü geliyor.birde motorsil bor katksı nasıl bişe

http://www.ekoyak.com/

inşallah memnun olursun
ben pişman değilim yeni corsaların ilk taktıranı benim sitede corsaya bakarsan en alttaki resim benim arabam:)
taktıktan sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim

ya nedense her tarafta farklı sesler çıkıyor.kimileri beş para etmez derken kimi,leri çok güzel diyor.kafam karıştı ya.şimdilerde bide eko66 diyorlar.nedir bunlar ya.bu işin en doğrusunu tansu ustam bilir ama,ondan da ses yok

...

Son düzenleme:
mıknatısın faydası benzinin moleküler yapısını değiştiriyor yani daha doğrusu düzenliyor olması depodan gelen benzin homojen olmayan bir yapı olarak akıyor ve motora öyle giriyor mıknatıslar moleküler yapısını düzenlediği için yani yanan parçacıklar birbirine tutunup daha büyük parçalar olarak motora giriyor daha etkili bir yanma sağlıyor yani işe yaradığı kesin

nerden bulcaz büyük mıknatısı bilen var mı

Geri