Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ekoyak yı cuma günü taktırdım depom dan 1/4 ü harcanmıştı hafta sonu dolaştım herzaman benzin aldığım verde (benzin lambası) 550 km de yanıyordu şimdi 550 km de ve benzin lambası yanmıyor vede bana göre 50 km daha yapacağım birdaki depomu nezaman doldurursam ozaman sizleri aydınlatırım şimdilik olay bukadar hepsi şehir içi
servisede sordum garantiyi etkileme dediler.

hayırlı olsun güle güle kullan

degerlendirmelerini bekliyoruz...

bu konu daha önce acildi ama deneyip,test eden birinden dinlemek daha mantikli...

güle güle kullan,izlenimlerini bekliyoruz...

90 nı geçmedinmi benim araba kadar iyisi yok ama bastınmı ibrenin indiğini görüyorsun tabi bu arada arabada gidiyor allahı var şimdi bunu alınca ben hem gaza basacam hemde az yakacak öyle dime sonuçta bu yakıtı mıknatıslarla düzenleyip gönderen sistem.

arkadaşlar ekoyak yı cuma günü taktırdım depom dan 1/4 ü harcanmıştı hafta sonu dolaştım herzaman benzin aldığım verde (benzin lambası) 550 km de yanıyordu şimdi 550 km de ve benzin lambası yanmıyor vede bana göre 50 km daha yapacağım birdaki depomu nezaman doldurursam ozaman sizleri aydınlatırım şimdilik olay bukadar hepsi şehir içi
servisede sordum garantiyi etkileme dediler.

Güle ,güle kullan.
siz erken sonuca ulaşmışsınız. İyi sayılır ben inceledim 2000 km re sonra sonuç alınır deniliyordu.:good:

hayrlı lsun kardeşkaça mal oldu bi zahmet söylermisin.belki başkalarıda taktırabilir.

üçlü set diye bişi 132 ytl ye maal oldu 2 li seti 100 ytl

acaba bi yararu var mı bilgilerini bekliyoruz hayırlı olsun

Güle güle kullan izlenimlerini bekliyoruz.

Geri