Eko 66 yakit tasarruf cihazi

MUSTAFA İLHAN KARACA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad:sayın opel dünyası duyanlar duymayanlara anlatsın lütfen.ben bir hata yapıp bu cihazı arabama taktım.bir müddet denedikten sonra takan bayi (arkadaşım) ile beraber çok hassas bir deneme yaptık 135 klm yeri iki kere bir cihazla birde cihazsız denedik ve one cihazlı daha fazla yaktı ve hemen söktürdüm ve bu işten kurtuldum.bu işe niyeti olanlar sakın taktırmasın okadar reklamınada ALLAH rızası için kanmayın.:(

Sağolasın Aynen Deneyenler Rapor ederse güzel olmakta
Senin Aldığın Keko Yak Olmasın :) Bizleri Kek sanmasınlar

Hep söylüyoruz Mustafa bey, argo bir tabirle bunlar fani şeyler. Bir sürü araç imal eden fabrikalar, bunlarda görev yapan dünya kadar mühendisler bu tip cihazları yapamıyor, bazı uyanıklar merdiven altı diye tabir edilen atölyelerde bu tür cihazları şıp diye icat ediyorlar. Ülkemizde yayınlanan oto dergileri test için bunları firmalardan talep etti ama bildiğim kadarı ile hiçbiri teste yanaşmadı. Yakıtın aşırı pahalı olduğu ülkemizde bu tür uyanıklar mutlaka köşeleri tutacaklardır. Bence en ekonomik yol bakımlı bir motor ve çok hassas bir sağ ayak.

Hep söylüyoruz Mustafa bey, argo bir tabirle bunlar fani şeyler. Bir sürü araç imal eden fabrikalar, bunlarda görev yapan dünya kadar mühendisler bu tip cihazları yapamıyor, bazı uyanıklar merdiven altı diye tabir edilen atölyelerde bu tür cihazları şıp diye icat ediyorlar. Ülkemizde yayınlanan oto dergileri test için bunları firmalardan talep etti ama bildiğim kadarı ile hiçbiri teste yanaşmadı. Yakıtın aşırı pahalı olduğu ülkemizde bu tür uyanıklar mutlaka köşeleri tutacaklardır. Bence en ekonomik yol bakımlı bir motor ve çok hassas bir sağ ayak.
:good:
+1000

İlginç. Bilgi için teşekkürler.

Bence en ekonomik yol bakımlı bir motor ve çok hassas bir sağ ayak.
bakımlar gercekten cok önemli +999999

evet.. bakım zamanı geldi benim arabanın da :S ... neredeyse %30 daha fazla tüketiyor eskisine göre...
bu eko yak keko yak falan fasa fiso zaten bu arada ...

Bilgi için teşekkürler.Savaş Abiye aynen katılıyorum.Dikkat!

tamamen gereksiz ve pahalı bir şey

Geri