Eko 66 Denilen şey.. Nedir Bu Arkadaşlar?

serdar-bilen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba. arkadaşlar.
şü yeni çıkan eko66 zımbırtısı .
bu konu hakkında alet hakkında bilgisi olan varmı?
sözde bu cihaz %30 yakıt tasarrufu yapıyormuş.
her türlü yakıtta. ben pek inanmıyorum. fiyatıda en ucuz 500 ytl.
motor tipine göre 1500 ytl ye kadar değişiyormuş..çokta pahalı.
ne dersiniz bu alet hakkaten yakıt tasarrufu yapıyormu. tartışalım şu konuyu uzununa incesine...
icon6.gif

bende merak ettim şindi.
kullanan varmı arkadaşlar.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=20669

Yeni çıkan birşey değil. Yeni duymuşsunuz. Ayrıca türkiyedekiler kendi icatları gibi milleti keklemeye çalışıyor. 500 lira değil bu alet, yurtdışında çok daha ucuz.

Faydası var mı derseniz var, ben gördüm.

faydası derken. hakkaten %30 yakıt tasarrufu doğrumu?

nasıl yani? dedikleri gibi%30 tasarruf yapıyormu?

% tasarruf

Ben 1.4 skoda fabia'da faydasını gördüm %20. Araç benim değildi, askerde bir komutanımındı. Mühendis sınıfından bir komutanımdı ve mesleğinde de iyiydi, araştırmaları da. Yaptı etti, %20 gibi bir tasarruf gördü. Ama bu aletler türkiyede çok pahalı ve kimi ekoyak diye çıkarıyor kimi eko66 diyor ve hepsi de kendi icadı gibi lanse ediyor. yurtdışında çok daha uygun fiyatları.

EKO 66 adı ile satılan cihaz %100 türk malıdır.Patentlidir ve 10 yıl garantilidir. Üretimi ve geliştirme faaliyetleri Türkiye'de yapılmaktadır.

EKOYAK dediğiniz cihaz gibi salt mıknatıs bir ürün değildir. İstanbul'da oturanlar gidip cihaz hakkında bilgiyi EKO66 nın mucidi Talat Bey'den yerinde edinirlerse daha sağlıklı olur.

bayi olarak adıyaman var sadece
istanbulda ne bayi ne de mucidi hakkında bişi göremedim sitesinde??

bayi olarak adıyaman var sadece
istanbulda ne bayi ne de mucidi hakkında bişi göremedim sitesinde??

sitenin iletişim kısmında ulaşım krokiside mevcut

EKO66 ATM Şirketler Grubu Adres : Doktor Bedii Gorbon sok. No:5 Şişhane / İstanbul Telefon : (0212) 254 64 64 (Pbx) Faks : (0212) 254 44 14 E-Posta : info@eko66.com

Geri