!!!Ekmek Teknemiz!!!

fiyati ne kadar acaba??

bi tur atabilirmiyim:o

bu araçların adı vabis die biliorum ben..çok karizmatik bi adı var yani:D makyajlı halleri çok güzel..bu kasada eskiden en güzel kamyondu ama makyajlısı çıkınca bu biraz gözümden düştü ama yinede en güzel kamyon vabisss.. memlekette benzincide sohbet etmiştik her yola gidiş gelişinde makasları yağlamak gerekiyomuş kamyonların..bide o masrafınız oluyo galiba

valla şu aracın sıfır şase hali 87 bin euro.çokda pahalı sayılmaz sonuçta ticari bir taşıt.yeni kamyonlarda bakımdan bakıma hiç birşeyi ellemiyorsunuz.barşa bas yeter.bu aracı düz yolda sürmek çok çok kolay fakat siz taksiyle istanbulda gezmekten bıktık diyorsunuz biz bununla sürekli istanbul içindeyiz koskoca 11 metre uzunluk 3 metreye yakın genişlik 4 metre yükseklikle o küçük dar istanbul sokaklarında o fırın senin bu fırın benim geziyoruz.ama olsun yinede sevene güzel meslek.gerçekten yorucu zor ve en önemlisi kelle koltukta tabiri olan mesleklerden biri.en kötü başınıza gelecek olay kışın lastik patlaması.çünkü 135 kglik stepneyi soğukta değiştirmek tek başına çok zor.

kriko otomatik dimi :)

kazasız belasız binersiniz inşallah

en kötü başınıza gelecek olay kışın lastik patlaması.çünkü 135 kglik stepneyi soğukta değiştirmek tek başına çok zor.

bende bunu merak ediyorum özellikle araç yüklüyken kriko vs. artık neyse kaldırmak nası oluyo

inşallah yokuş aşağı boşa alanlardan değilsindir :)

abi beygiri torku morku ne bunun :):):)

Geri