!!!Ekmek Teknemiz!!!

vectra_2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
resmvdeo051ug7.jpg

resmvdeo061uy0.jpg

resmvdeo060ns9.jpg

resmvdeo052ks2.jpg

arkadaşlar resimdeki 2004 SCANİA kırkayak kamyonla un fabrikasından nakliye çekiyoruz işimiz bu.belki aranızda kamyonlardan hoşlanan vardır.dikkatinizi çekceğini düşündüğüm için resimleri yayınladım.bu araç hakkında veya diğer ağır vasıtalar hakkında soru sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım.arkadaşlar yalnız şunu söylemeden geçemeyecem bu aracı bir kere sürseniz inanın hepiniz taksilerden nefret edersiniz:) :)

:))) yaw valla helal olsun sanırım forumda ilksin:)) tamam hadi onu sürdük taksiden tiksindik diyelim ee sonra??? satıp kamyon alalım desek para yetmez:)) yetse de nereye sığdırcaz:)) aman ustam bize kamyon sürdürüp arabamızdan soğutma bizi. Senin kamyon gerçekten güzel görünüyor nede olsa scanıa

hep merak etmişimdir
100 km de ne yakıyor
bakımları nasıl fiyatları pahalı mı :confused: :)

piyasadaki en kaliteli ve en iyi kamyon diyebilirim tabi bana göre...
kazasız belasız hayırlı işler..
2004 scania kullanma şansım oldu ve 1 hafta içinde yaşadım mükemmel keyifli ve rahat bi geziydi benim için.tabi ben sadece bir kaç kısa yerde kullandım.gerçektende mükemmel bir araç. 400 bin km deki aracın daha fren balataları orjinal düşünün üstündeki retarder sistemi fren yerine kullanılıyo ve balatalar bitmiyo.su bardağını doldurun ve konsola koyun 90 km hızla gidin su dökülmüyor otobüs kadar konforlu ve yokuştada yavaşlama huyu yok...
tekrar kazasız belasız hayırlı işler gerçekten kamyoncu için mükemmel bir seçim yapmışsınız...

ayrıca 100 km de ortalama 30 litre civarı yakıyo diye biliyorum

Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin ekmek teknenizle beraber..gerçekten güzel görünüyor..artık son yıllarda çok güzel dizaynlı ve konforlu büyük araçlar üretilmeye başlandı..güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..yolunuz açık olsun...

güzel makina ya Scania az sürmedim King Of The Road da :D

kamyonları sevmiyom yanımdan gectilermiş yada arkama gelip ssellektör yaptılarmı acayip tırsıyom

sağolun arkadaşlar yorumlar için.aslında bu araçların bakımları ucuz 30 bin km bir 350 500 ytl arası değişir.en büyük masrafları lastiktir.çünkü bi lastik 800 lira.yakıt olarakta 32 ton basar ağırlıkla %28-%32 arası değişir şöföre kalmış bir şey...

taksiden daha konforlu olduğunu duymuştum daha önce...

buna benzer bi kamyonla istanbuldan manisaya gelmiştim.en rahat yolculuktu

Geri