egzozdan benzin kokusu geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
egzoz muaynesi sonuçlarını yorumlayacak arkadaş var mı?

tek bildiğim;co değeri 3,5 in altında olmalı...

zaten sonuçlarımın yanına içinde olması gereken değerleri yazdım ;)

1.6 10 litre yakıyorsa bir sorun kesinlikle vardır veya sen sakin kullanmıyorsundur.

otomatik şanzuman. zaten fabrika verisi sehir içi 11 litre. normal 10 litre yakmam. ki gayet sakin kullanıyorum. ama yakıyor işte. özellikle kalkışlarda, bisikletiyle yumurta taşıyan insan profili çiziyorum. çok agır hareket ediyorum ama yakıyor. yapacak birşey yok.

bende son susturucudan yapmıştı içeri deli gibi benzin kokusu geliyordu özellikle gaz pedalına abanınca deyiştirdim sorun gitti ben ce servise bi baktır benzin olayı sakat bi durum

değerler olması gereken aralıktaysa sorun yoktur egzos sistemindeki değişiklerden kaynaklanıo bence..

otomatik şanzuman. zaten fabrika verisi sehir içi 11 litre. normal 10 litre yakmam. ki gayet sakin kullanıyorum. ama yakıyor işte. özellikle kalkışlarda, bisikletiyle yumurta taşıyan insan profili çiziyorum. çok agır hareket ediyorum ama yakıyor. yapacak birşey yok.

otomatik olduğunu düşünemedim pardon. benim sölediğim bu arada şehir içi veri sayılazm her gün eskişehir yolunu kullanıyorum ben sürekli 90la gidiyorsunuz.

bu arada standartlar içindeyse sorun yok demiş bir arkadaşımız ama standartlar bizim ülkemizde çok geniş normalde bozuk bile olsa bizde sınırları aşmamış olabiliyor. servisin yapacağı birşey yok hele ki egzoz sistemi için servise götürmek gelde beni öp demek bence :) neyse artık bir çözüm bulucaz elbet bana oksijen sensörü bozuk gibime geliyor bir ara çıkarıp temizlerim belki durumum çözülür.

Akışmetreye takılan şu ufak dirençlerden kullanıyosun değil mi? Koku çok doğal aracın zengin çalışıyor onu sök biraz kullan koku kesilicek.

yok kullanmıyorum bir arkadaşım çok istedi hediye ettim bir daha da alcak fırsatım olmadı :)

Aracınızın bi şekilde zengin çalışıyor o zaman buji, buji kabloları ateşleme bobini felan gözden geçirirsen faydalı olur.

Geri