Egzoz Ucu Corsa C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GTi.OnuR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
xxxx

Son düzenleme:
Bende de ayni araçtan var ve yuvarlak egsoz kafalik yakismadi pek. ya da ben yakistiramadim. Corsa nin arkasi oval olduğu icin oval kafalık daha çok yakışıyor.

bende tam oval dicektim:D corsa c lere yuvarlak yakışmıyo bence

usta buna verdıgın paraya yazık benım eskı corsada ucu yukarı bakan tek oval buyuk kafalık vardı sımdıkı aracımada en kısa zamanda cıft cıkıs gene uclar yukarı bakan uc takıcam...
kaba her zaman guzeldır:)

resimdeki benim eski aracım bence çok şık olmuştu bakalım sen beğenecekmisin

sdc10173.jpg

Buda benim corsa'dan

Kardeş benim eski araçta da hafif dikdörtgen büyük kafa vardı çok şekil duruyor.tavsiye ederim .

bak istersen benım yapacak oldugum işlemi sana anlatayım. ama biraz malıyetlı olabılır. difizör yaptırıp,sol tarafa küçük çift uclu egzoz taktırabilirsin. yanlız şuna dıkkat etmelisin!egzoz ucları keskin kare seklınde degıl bıraz oval olmasına dıkkat et :)

dün aldım bir uç bende dikdörtgen şeklnde ama egzosa taktığımda egzosun aşşağı olan kısmı çok garip duruyor o nasıl olacak? bugün takıcam bakalm :)

dün aldım bir uç bende dikdörtgen şeklnde ama egzosa taktığımda egzosun aşşağı olan kısmı çok garip duruyor o nasıl olacak? bugün takıcam bakalm :)

=)) egsozcu amca orayi kesip düzeltir hiç merak etme ehuhe kafana takilan şeye bak (:

Geri