Egzoz muayenesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz once yaptırdım, cok kısa bi işlemmiş yaw , 9 yaşındaki arabama 2 yıllık eksoz muayenesi yaptılar , oradaki adam da dedi 10 yaşından küçükler 2 yılda bir dedi.

bilginize

Benim subatta bitti halada yaptırtmadım adamlar trafik sigortasını ve muayeneyi yaptırmadan geziolar bende egzozou yaptırmadım bakalım.

abi sen nerdesin bilmiyorum ama beni istanbulda enaz haftada 1 kere çeviriyorlar -- acayip bal var bende de :P -- valla adamların ilk baktıları şeyler bu bahsettiğin şeyler , memlekette -ısparta- olsam bende yaptırmam : )

abi sen nerdesin bilmiyorum ama beni istanbulda enaz haftada 1 kere çeviriyorlar -- acayip bal var bende de :P -- valla adamların ilk baktıları şeyler bu bahsettiğin şeyler , memlekette -ısparta- olsam bende yaptırmam : )

Kayserideyim burada kemerin takılı olsun camlarda filmli olmasın kimse durdurmaz.

Kayserideyim burada kemerin takılı olsun camlarda filmli olmasın kimse durdurmaz.

abi burda fark etmiyor -en azından bana oyle geliyor- arabamda hiçbir ekstra yok film vs. kemerim hep takılı : )
ama bir aksam vallahi 2 kere çevirdiler hem trafik hem normal polis bi ara gordum yunuslar bile araba çeviriyo : ) sen hesap et . . .

Ben en kısa zamanda yaptıracağım.

Geri