Egzos emisyon işiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btaahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btaahmet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar benim arabam 2002 model opel corsa 1,2, aldığmdan beri egsoz emisyon ışığı yanıyor arıza tespit cihazına 5 kez girdi her seferinde sildirdim ayrı arıza veriyor. Tüm arızalarda benzin ve hava akışı ile ilgili. en son okunan arıza hava akış filitresi arızası band 1 bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

fiyatı konusunda bir bilginiz varmı

150TL kadarcık :) bu fiyat 100 e inmez 170 e çıkmaz diyeyim.

slm arkadaşlar benim arabam 2002 model opel corsa 1,2, aldığmdan beri egsoz emisyon ışığı yanıyor arıza tespit cihazına 5 kez girdi her seferinde sildirdim ayrı arıza veriyor. Tüm arızalarda benzin ve hava akışı ile ilgili. en son okunan arıza hava akış filitresi arızası band 1 bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

hava akış filitresi nedir çözemedim:(

bahsettiğiniz arıza debimetreden kaynaklanıyor olabilir..

Selam arkadaşlar bu Sabah arabamda Egsoz emisyon ışığı yandı ciddi bi sorun olabilir diye önce sitede araştırdım sonra özel servise gittim aracım 2003 Astra Njoy , Sitede söylenenlerin hepsini ustaya sordum EGR walfi, manifolt vs.vs. gibi olabilecek sorunları sordum Tech-2 cihazı ile kontrol ettirdim ikinci silindirde tekleme arıza werdi alet...Ustam Ateşleme bobininde sorun olduğunu söyledi ve değişmesi gerektiğini söyledi eğer egr walfi yada başka biryerde sorun olsaydı makinede çıkardı dedi...Tüm bu olanlara siz ne dersiniz?? Teşekkürler...

1.2 lerde manifold ta çatlak kronik sorun diye biliyorum bence bir egzozcuya uğra sistemi kontrol ettir

Bir süre kullan yakıttan yapabilir aynı sorun bendede vardı o aldığım yakıtı tamamen bitirdim ve artık ışık yakmıyor

Geri