- Konuyu Başlatan
çıkma egzangitik bulup yaptımasmısın bence denemeye deger çok ucuz 20-30 milyona 15 hp

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkma egzangitik bulup yaptımasmısın bence denemeye deger çok ucuz 20-30 milyona 15 hp
saol serkan.. arac 1.6 x16xel astra rolantiyi bozmadan itici ye double yaylara gerek kalmadan bi dereceli ( 264 derece iidr heralde tabii liflerde onemli) istiyorum aslinda...100 hp hayal ötesi
2.5 makınjede derecelı ıle max 25 hp alırsın ortalama 20 hp.. ztn fazla uretıcı yok bu konudayurtdısında i500 egxantıklerını ucuza bulabilirsin
ne tıp bişey hedeflıosun onagöre yardımcı olalım..
arac1.6 astramı?
tesekkurler...haklisiniz ama bana verimli olabilir gibi geliyo ve cogu kisi yaptirmis ve alinan degerler her ne kadar abartiya yakinda olsa insan belki olur mu acaba diyo...yardim arkadaslar takan veya bilen var mi...Orjinal egz milinin performans için taşlanması çok sağlıklı olmaz egz millerinin kamlara basan kısmı özel işlemlerle sertleştirilmiştir bunu taşlatmak dişlerin mine tabakasını almak gibidir egz milinin ömrünü çok kısaltır onun için ya çıkma bir egz mili bulup deneyin yada orjinal dereceli taktırın derim. Ama 100 beygir güç sadece egz miliyle falan imkansız gibi.
saol serkan.. arac 1.6 x16xel astra rolantiyi bozmadan itici ye double yaylara gerek kalmadan bi dereceli ( 264 derece iidr heralde tabii liflerde onemli) istiyorum aslinda...![]()