- Konuyu Başlatan
ayağımı gazdan çekince değil zaten şimdiye kadar 3-4 kez yaptı gaz verirken yapıyor bir de yokuşta yaptı zorlandı mı ne oldu artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi o tüpden oluyor mesela aynısı amcamın toyotasında oldu aynen top patlaması gibi bi ses geldi amcam artık işi kapmış açtı motor kapağını hava filtresinin mandalları komple yerinden çıkmış bu neden oldu diye sorduk dediiki gaz sıkışımuymuş oda hava filtresinin kapağını böyle patlatıyormuş hatta bazen hava filtresinin kapağını komple kıranlar bile çııkıyormuş sanırım astrammmm da bundan bahsediyorduayağımı gazdan çekince değil zaten şimdiye kadar 3-4 kez yaptı gaz verirken yapıyor bir de yokuşta yaptı zorlandı mı ne oldu artık
bu arada benm dediğim patlama zaten sıralı sistemde olmuştubakalım bugün tüp değişti sıralı sistem takıldı eğer yapmaya devam ederse servise gidecez
bu arada benm dediğim patlama zaten sıralı sistemde olmuştu
bu arada benm dediğim patlama zaten sıralı sistemde olmuştu
Arkadaş, egzosun tıkanmış o ses egzos tıkalı ise olur!!!selamlar benim arabadan bazen egsozdan top patlaması gibi patlama sesi geliyor bunun sebebi ne olabilir zaten 2-3 haftaya kadar özel servise götürecem arabayı bakım yaptıracam ama bu ses rahatsız etti beni.
bir de gaziemirde tamirane diye bir özel opel servisi var burayı önerir misiniz? hiç buraya giden var mı? geçen gün sordum küçük bakımı 65 ytl yapıyoruz demişlerdi