Egr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 37OPEL37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

37OPEL37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
EGR arızasından sonra aEGR iptal edilince arıza lambası sönmez mi?
Bir arkadaşımda 2001 vectra comfort var. böyle bir sorun yaşıyor. Ben tech 2 ile düzeleceğini düşünmüştüm ama serviste söndürememişler.

benim bildiğim sönebiliyor. hatayı yoksayarsa lamba yanmaz benim bildiğim. tabi ustalar daha iyi bilir ama..

biz egr arasına bir tane sac koyarak iptal ettirdik sonra bilgisayara bağlayıp arızayı sildi.şimdilik hiç bir problem yok arıza lambasıda hiç yanmadı iptalden sonra .

Safranbolu'da Kim Yapti Bunu?

biz egr arasına bir tane sac koyarak iptal ettirdik sonra bilgisayara bağlayıp arızayı sildi.şimdilik hiç bir problem yok arıza lambasıda hiç yanmadı iptalden sonra .

Aynen daha bu cumartesi egr yi iptal ettirttim ilk önce yetkili servise götürdüm egr temizleyecez kurtaramazsak degisecek dediler kurtardıkları nerede gorulmus aramıslar ertesı gun egr degısecek 340 ytl kalsın dedim sanayide sürekli gittiğim özel servis var adamlara durumu anlattım egr de sorun var dedim parcada cok zor yerdeymıs yaklasık 2 saat ugrastılar parcayı soktuler sac kesıldı ona göre sonra arıza lambası hıc yanmadı egr iptal oldu ama arac su an egr var sanıyor hıc bır sorun yasamadım bence arkadasınızın iyi bir özel servise gitsin.

Geri