28 Kas 2013 #1 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Selamlar, bu EGR belası iyice can sıkmaya başladı. Haftasonu kendim söküp temizlemek istiyorum. Ne ile temizlemeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Selamlar, bu EGR belası iyice can sıkmaya başladı. Haftasonu kendim söküp temizlemek istiyorum. Ne ile temizlemeliyim? Şimdiden teşekkürler.
28 Kas 2013 #2 ndipi Bölüm Sorumlusu Yönetici Moderatör Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 21,572 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Yaş 49 Ümit sana özelden yolladığım konuya bak resimlerde var.
28 Kas 2013 Konuyu Başlatan #3 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ndipi' Alıntı: Ümit sana özelden yolladığım konuya bak resimlerde var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi, Söktükten sonra ne ile temizleyeceğiz peki? Parçanın fotografı X16XEL deki yeri Buda direk kendi aracımın resmi
ndipi' Alıntı: Ümit sana özelden yolladığım konuya bak resimlerde var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi, Söktükten sonra ne ile temizleyeceğiz peki? Parçanın fotografı X16XEL deki yeri Buda direk kendi aracımın resmi
28 Kas 2013 #4 C cagatay16 VIP Üye Kayıtlı Kullanıcı 16-Bursa Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 6,517 Tepkime puanı 2,258 Puanları 113 Yaş 35 abi balata spreyiyle bile temizleyen var yada değişik egr temizleme spreyleri mevcut bence sökmüşken birde saç kestirin derim
abi balata spreyiyle bile temizleyen var yada değişik egr temizleme spreyleri mevcut bence sökmüşken birde saç kestirin derim
2 Ara 2013 #5 G gökhan Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 9 Kas 2006 Mesajlar 394 Tepkime puanı 5 Puanları 18 Arkadaşlar bu ege temizleme resimlerini bizimlede paylasirmisiniz?
2 Ara 2013 #6 V VolkanRS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2013 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ndipi' Alıntı: Ümit sana özelden yolladığım konuya bak resimlerde var. Genişletmek için tıkla ... Abi özelden değilde genelden paylaşsanda bizde faydalansak bilgi sahibi olsak
ndipi' Alıntı: Ümit sana özelden yolladığım konuya bak resimlerde var. Genişletmek için tıkla ... Abi özelden değilde genelden paylaşsanda bizde faydalansak bilgi sahibi olsak
2 Ara 2013 Konuyu Başlatan #7 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 VolkanRS' Alıntı: Abi özelden değilde genelden paylaşsanda bizde faydalansak bilgi sahibi olsak Genişletmek için tıkla ... Nadir abinin gönderdiği link harici bir siteye ait olduğu için sanırım özelden atmış. Uygun görürse kendisi paylaşacaktır. Bu işi yaparsak kesinlikle resim, vidyo paylaşacağım.
VolkanRS' Alıntı: Abi özelden değilde genelden paylaşsanda bizde faydalansak bilgi sahibi olsak Genişletmek için tıkla ... Nadir abinin gönderdiği link harici bir siteye ait olduğu için sanırım özelden atmış. Uygun görürse kendisi paylaşacaktır. Bu işi yaparsak kesinlikle resim, vidyo paylaşacağım.
2 Ara 2013 #8 isobln Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2009 Mesajlar 1,394 Tepkime puanı 1 Puanları 0 contayla iptal etsek lamba yakarmıki bu egr denen zımbırtı
2 Ara 2013 Konuyu Başlatan #9 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 isobln' Alıntı: contayla iptal etsek lamba yakarmıki bu egr denen zımbırtı Genişletmek için tıkla ... İptal edilebiliyormuş, nette birçok vidyo var. Ama benim amacım iptal yerine kendim temizleyebilmek.
isobln' Alıntı: contayla iptal etsek lamba yakarmıki bu egr denen zımbırtı Genişletmek için tıkla ... İptal edilebiliyormuş, nette birçok vidyo var. Ama benim amacım iptal yerine kendim temizleyebilmek.
2 Ara 2013 #10 isobln Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2009 Mesajlar 1,394 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Abi ugrasmaya değmez yine aynısı olucak iptal edelim eğer arıza lambası yakmiyorsa GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ugrasmaya değmez yine aynısı olucak iptal edelim eğer arıza lambası yakmiyorsa GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi