egr valfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan u.f.u.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

u.f.u.k

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni opel astra sahibiyim egr valfi nedir?
ayrıca ilk etapta bakım yapılması gerken önemli parçalar nedir,bilgilendirirseniz sewinirim

egr valfi tam olarak nedir bilemiyorum ama benim aracımda kirli mazottan dolayı bozulmuşdu !!

bide bu vites körüğü aşınmış genelde çoğunda war bu sorun,nerden temin edebilirim

egr yakıtın ikinci kez yakılarak hava kirliliğini önleyen bir parça. genelde bozulur temizlenir değiştirilir vs.. :)
vites körüğünü internetten oto yedek parça satan bir siteden alabilirsin. orjinali çok pahalıdır.

ne kadar pahalıdır alt tarafı deri parçası değil mi?

egr yakıtın ikinci kez yakılarak hava kirliliğini önleyen bir parça. genelde bozulur temizlenir değiştirilir vs.. :)
vites körüğünü internetten oto yedek parça satan bir siteden alabilirsin. orjinali çok pahalıdır.

teşekkürler

sanırım orjinali 90 ytl civarında. ama internette vites körüğü yaz arattır 15 ytl ye de var. kullananlar var sanırım burda memnunlar.

Deri işi ile uğraşan bir tanıdığın varsa götür

10 dakikasını alacağını sanmam. Parça deriler sana yeni bir körük diker.

Bu şekilde daha uzun ömürlü olur. Genelde piyasada bulunan körüklerin çoğu emitasyon. Dikkat ediyorum bir çok opelin körük direk olarak aşınıyor.

Ben daha vakit bulupda tanıdığıma gidemedim. Ama gidip şöle fiyakalı bişi diktircem.

teşekkür ederim arkadaşlar
bence geri vitese atarken elin körüğe sürtmesinden dolayı aşınıyo
güzel orjinal deriden bişeyler ayarlamak lazım

Geri