Egr Valfi Nedir Fotosu Varmi

benim arabanın egr'si kapalı üste kapak var,yaptığım araştırmya göre bir ara opellerde egzos ile bir takım problemler yaşanmış dolayısı ile kapatma kararı alınmış.

Besim abi doğrudur ne desem yalan olur ancak renaultta 2003 de iptal edildi EGR ler egr var ama araçlarda iptal...saygılar...

ok,bizde de aynen...

doğaya ve çevreye saygılı olmak adına en azından temizletin :)

geçenlerde bi haber gözüme çarpı nette hatta bulabilirsem forum koyacam 2057 de araçlar çok değişecekmiş kirle çalışan araç:D yanlış hatırlamıyorsam sanırım... hatta aklıma gelmişken araştırayım belki bulurum haberi:D

egr valfi tam gaz olayında 3.900 devirde kapanıyo. cünki egr yi iptal etmeden önce tam 3900 devirde iken motorun sesi birden değişip bir kademe daha geriye yapıştırıyodu acık hava fiitresindeki sesten bariz belli oluyodu. iptalden sonra ise kalktı her devirde koltuğa yapışıgız dip gazda.

bende vectra var.. 2000 motorlarda egr hiç arıza vermiyor dedi özel servis...hiç egr arızası gelmemiş .. 1.6 vectralar da oluyor mus.. küçük motorlarda yani...vectra ile ilgilendiğim için sadece bunu sormustum...

bende vectra var.. 2000 motorlarda egr hiç arıza vermiyor dedi özel servis...hiç egr arızası gelmemiş .. 1.6 vectralar da oluyor mus.. küçük motorlarda yani...vectra ile ilgilendiğim için sadece bunu sormustum...
Astra CD sedan 2000 model benim aracımdada var mı bu valften (kusura bakmayın gerçektem motordan anlamam)
Acaba bu egr valfi yüzünden mi aracım çok hantal _?

İşin açığı opelin motoru tamamen sensörlerle donatılmış. Bence bu sensörler bu arabayı çok hantal yapıyor.

1995 astra gl modelinde egr varmıdır acaba

Geri