selamlar arkadaşlar.Öncelikle herkesin ramazan bayramını kutlarım...
Yanlız bayram benim için hiçte iyi başmadı
.sabah arabayı çalıştırdım.Daha dorusu çalıştıradım araba çalışmadı.uzun süre uğraştım sonuda çalıştı.teklemeye ve stop etmeye abşladı.daha sora yolda giderken pek fazla hissettirmiyor ama durunca direk stop ediyorçalışmasıda çok zor oluyor,bazende çalışmıyor
anlayacağınız bayram sabahı çok kötü bir süpriz oldu.:hıh: sonunda birtane usata bulduk ve tech 2 cihazına bağladı.Arızanın EGR valfinden olduğunu söledi.egr valfinden böle bişey yapar mı? arabam astra 2002 model 1.4 motor.motor Z1 ile başlıyo.Bunlarda egr valfi temizlenebiliyor mu? yoksa değiştirmek mi gerekir
AYrıca EGR valfinin fiyatı konusunda bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olabilirlerse sevinirim.bana sölediği fiyat biraz yüksek geldi
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yanlız bayram benim için hiçte iyi başmadı

anlayacağınız bayram sabahı çok kötü bir süpriz oldu.:hıh: sonunda birtane usata bulduk ve tech 2 cihazına bağladı.Arızanın EGR valfinden olduğunu söledi.egr valfinden böle bişey yapar mı? arabam astra 2002 model 1.4 motor.motor Z1 ile başlıyo.Bunlarda egr valfi temizlenebiliyor mu? yoksa değiştirmek mi gerekir
AYrıca EGR valfinin fiyatı konusunda bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olabilirlerse sevinirim.bana sölediği fiyat biraz yüksek geldi
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler