kesinlikle TUV alamazsin ASU dan gecmez yani kalacak o alet neden yapmis adamlar bosuna mi ugrasmis muhendisler alamanlar yaptiysa o kalacak orada kerdesim git yenisini taktir yada temizlet ama kalacak hasang arkadasimin dedigi dogru cikartsanda ayni arizayla basbasa kalirsin ha sen temizlettin veya yenisi ile degistirdin ariza lambasi gene yanmaya devam ediyor baska sorun olabilir bilgisayar hic mi yanilmiyor bendeki gibi almanyada bu olay olursa gerisini sen düsün 1 senedir arizali geziyorum tr yede gittim 50000 km yaptim arizanin üstüne ara sira yanip sönüyor lamba araba cekisten düsüyor her alete taktilar her seferinde baska ariza yazdi buna ne dersin simdi kimse bir sey diyemiyor servis ortalama 2 hafta sürer burada kalacak dediler yada her aleti degistirdigimde 2 hafta kullan öyle deneyelim dediler ölme essegim ölme ve dünyanin parasi bu sekilde bir servis icin almanyada 2000 € yu gözden cikaracaksin araba zaten kac kurus ha desen baska araba al ne alacaksin hepsinde ayni halt elektronic hata mercedes bile isin icinden cikamadi mitsubishi nin elektronic teknigini aldi. benim önerim kendim icinde dahil 20 sene önceye döneceksin abiii alacaksin bir ascona yemede yaninda yat ha birde klima problemim var yeni 3 yasinda aldimya arabayi daha önceki mondeo yadu hersene klima gazi basiliyordu ayni halt bundada var ilacli gaz bastilar baktilar kacak yok gecen sene simdi denedim gene bitmis ne olacak bu olaylar hep böyle yakamizda yada araba kullanmaya son