egr temizleme nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06 HK 256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç 3000 devirden sonra kendini toparliyor.. buda benim hosuma gitmiyor..
biraz daha devirli kullanmak gerek..

bu aksam arabada 5 kişiyiz. yokus yukarı çıkarken 2. viteste yıgıldı. deli oldum.. 1e attim oyle gittim.. seri arabalar olmadıgı kesin..

kesin çözüm headers. çok fark ediyor. benim vectrada gitmiyordu. komple eksoz sistemini değiştirdim .ve headers taktırdım. + aracıma gözüm gibi bakarım. kelebek egr temizliği falan. şu anki durumu süper. 1. viteste 2. vitese atıyorum ve pati çekerek devrini alıyor ben çok memnunum. ve size bir örnek ankarada oturanlar bilir,etlik kasalardaki metronun önündeki yolu. lambalarda vectra 2.0 gls ile kalktık yemin ediyorum elemana 1 araba boyu fark attım. çocuk deli oldu. normelde vectranın 2.0 motoru uçar gider. fakat araçta bakım olmadığından aracı yığıldı ve beni geçemedi.
yani bakım çok önemli

kesin çözüm headers. çok fark ediyor. benim vectrada gitmiyordu. komple eksoz sistemini değiştirdim .ve headers taktırdım. + aracıma gözüm gibi bakarım. kelebek egr temizliği falan. şu anki durumu süper. 1. viteste 2. vitese atıyorum ve pati çekerek devrini alıyor ben çok memnunum. ve size bir örnek ankarada oturanlar bilir,etlik kasalardaki metronun önündeki yolu. lambalarda vectra 2.0 gls ile kalktık yemin ediyorum elemana 1 araba boyu fark attım. çocuk deli oldu. normelde vectranın 2.0 motoru uçar gider. fakat araçta bakım olmadığından aracı yığıldı ve beni geçemedi.
yani bakım çok önemli

ethem abi headers maliyeti ne oldu sana? egzosta benim yeni sayilir. onada kıyamam simdi. ama headers düşünülebilir.

deli etti artık bu hantallaık beni.. bogazı felan yeni temizlettim ama oncesinde de araba bakımsız degildi. gene 2-3 ayda bir servise soakr baktirirdim sagina soluna..
birde su var vectraların astralardan daha seri oldugu bir gerçek..
sizin tork daha fazla bildigim kadariyla..

headers ortalama 500 -600 civarı. benim arabada bayılıyordu,bende çıldırıyordum önceleri. ama şu an çok memnunum.

oo sevmedim bu fiyati :)
baya varmiş ya.. ona gücüm yetmez.. ama işede yariyor namussuz.
inş bir gün kavuşuruz buna

headers ortalama 500 -600 civarı. benim arabada bayılıyordu,bende çıldırıyordum önceleri. ama şu an çok memnunum.
Yaklaşık 5-6 gün oldu headers taktırali (kat iptali için) 200 tl ye taktırdım ( Agar ekzoz ). Araba çok ataklaştı. ama formda daha önce yazdığım gibi 3000 dev üstü bir çayırtı var. 3500-4000 dev arası kesiyor. bunun için tüp susturucu taktırmam gerekliymiş ama Karabük te bu parçadan anlayan yok. Arabanın altında zaten tüp susturucuya benzeyen bir parça var ( orjinalinde ). ama sesi kesmeye yetmedi. şimdilik öyle kullanıyorum.:(
taktırdığım headers ın resmi:

Ekli dosyalar

• SP020170.webp
    SP020170.webp
    18.6 KB · Görüntüleme: 113
headersi egzoscular taıyor degil mi? ben gidip bi arastirma yapayim madem..
200 lira iyimiş.

headersi egzoscular taıyor degil mi? ben gidip bi arastirma yapayim madem..
200 lira iyimiş.
Agar ekzozun internet sitesinden bilgi edinebilirsin. ekzozculara kdv dahil 170 TL ye geliyor bilgin olsun.

ama birde komple egzosun degismesi gerekiyormuş sanirim. o zaman masraf baya artacak.
ben bi bakayim.

teşekkürler

benim katalizör parçalanması yüzünden değiştirdim. sadece katalizör olan kısmı çıkarttım. headers taktım. geri kalan kısma bir işlem yapılamadı. tek sıkıntım 3000 devirde başlayan 3500 devirde susan çok az bir çayırtı var o da fazla rahatsız etmiyor. tüp susturucu önerdiler araştırıcağım bulursam ve uygun olursa taktırmayı düşünüyorum.

Geri