Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usta bu söktuğun parça egr valfi fakat sen alttaki yuvası ile birlikte sökmusun parcayı dıkıne tuttuğunda ustte kalan parca egr onu oraya sabitleyen sağ da ve soldaki vidaları sök yani o parcayı birbirinden ayır ustte parcanın altını cevir böyle meme gibi birşey göreceksin balata spreyi yada benzinle bolca fırca yardımıyla yıka allttaki parcanın iki göz şeklindeki deliklerin içini benzinle yada spreyle fırca yardımıyla yıka dikkat et benzine sonra allah korusun parlama
arkadaşım dikkat ettiysen sitedeki egr sorunu olan araçlar astra,corsa veya 1.6 vectra. gördüğüm kadarıyla senin araba 2.0 ve egr valfi de bu motorlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.iptal etmeni tavsiye etmem.aracın çekişten düştüyse katalizatöre bi baktır,stop ediyorsa rolanti regilatörü veya boğaz kelebeğine baktır derim.
ya bugun basima gelen 3 olayi sizinle paylasayım. o kadar çok koyduki bana..
bugun kırmızı ışıkta bekliyoruz..
öndeyim birde yanimda reno kango var. yeşil yandi. adam deli gibi geçti beni. dedim herhalde 1.9 turbo var bu adamda geçti.. biz 1.6yiz normaldir..
daha sonra hafiften yokus yukarı bir yolda. reno master minibüs beni çok çok zorladı. aracı geçene kadar mahvoldum..
ve en sonki olay ki bu en acısı..
gene yola çiktim bir viraj var sonrasinda hafif yokus yukarı çıkıyoruz. yavaşladım dondum ve 3. viteste hızlanmaya devam ettim,
buraya dikkat! Önümde bir şahin var. ve aramızdaki mesafe resmen açılıyor. ben gaza yüklendikçe aramız açiliyordu. deli oldum.. büyük ihtimal o 2. viteste gidiyordu o yüzden devrini aldı ama yinede içler acısıydı bu durum.. ve ben o sırada benzinde gidiyordum lpgde de degil..
bu olaylari bu konuda paylasmamın sebebi ise. egr ve bogaz temizliginbi yeni yaptirmis olmam. deli gibi performans beklerken çok az fark etti. daha fazla fark etmesini bekliyordum
Abi aynı sorun bende de var ya.Naapcaz bunu böyle.Astra g lerde hep böylemi.Performans olarak çok düşük geliyo banada.Önüne gelen geçiyo gidiyo.İnsana koyuyo doğru söylüyosun.