Egr sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Z16XEP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Z16XEP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2006 astra z16xep twinport aracımın egrsini hoplamadan zıplamadan dolayı soketini çektim ve hoplama zıplama kayboldu lakin merak ettiğim kör contayla kapatmam lazımmı arıza ışığı sıkıntı değil bide ilk çalıştırışta stop ediyor ikinci marşta sorun yok .

çekin fişini yeter.

rozetmen cep telden giriyororum fotoraf atamıyorum ancak özelden tel no ver yardımcı olayım

fiş egr'nin üstünde zaten. başka yerde aramayın.egrde bobinin fişinin tam altında kalıyor.

Arkadaşlar 2006 astra z16xep twinport aracımın egrsini hoplamadan zıplamadan dolayı soketini çektim ve hoplama zıplama kayboldu lakin merak ettiğim kör contayla kapatmam lazımmı arıza ışığı sıkıntı değil bide ilk çalıştırışta stop ediyor ikinci marşta sorun yok .

Bende fisi cektigimde stop ediyor ilk marsta ama şuna dikkat ettim motor sogukken stop ediyor sicakken sorun yok seninkide boyle oluyor mu

Bende fisi cektigimde stop ediyor ilk marsta ama şuna dikkat ettim motor sogukken stop ediyor sicakken sorun yok seninkide boyle oluyor mu

Aynen dedigin gibi ısınınca sıkıntı yok izlenimlerimde şu yönde oldu 28 km işe gidiş geliş istikametimde çoğu zaman en düşük 1.3 en fazla 1.7 arası yakıt tüketiyordu işyerinde çekip yol bilgisayarını sıfırladım eve geldiimde 1.0 litre yaktıımı gördüm her zaman kullanış tarzımla bu değeri yakaladım alt devirler baya bi canlandı ama ilk marş stop etme olayı var bunuda çözersek süper olcak

egr nin fişini çektiğiniz zaman hoplama zıplama kaybolur ama çalıştırdığınızda nadiren stop etmeler olacaktır. bazen seri kalkışlarda stop edebilir onun çözümü yok. varsada yazılımla yapılabilir serviste.

egr tamir etmenizi tavsiye ederim fiş çekik kullanmayın

Egr tam bir sorun ya , kapali bir kutu oldugundan temizlemek imkansiz gibi birsey. Temizlemek icin her turlu yolu denedim ama derine inilmediginden hep husran , bende en son fisini cekmistim simdi sadece ilk marsta yaklasik 10 saniye sonra stop ediyor , fakat stop edecegini anlayip gaz pedalina basarsaniz ve birazda pratikle stop etmenin onune gecebilirsiniz ... Gerci 90 bin km dayanan bir parca oldugundan (bizde o kadar dayandi sanirim dusuk devirde kullandigimiz icin) yenisi de alinabilir ama simdi durdukyere kim verecek o parayi egr ye :/

Geri